• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00
Beställ idag så skickar vi imorgon

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

Halsband till honom

 

Till vem

Modell

Material

Färg

Varumärke

Pris

Du har sett 40 av 150 produkter.

Halsband för män

Ett herrhalsband är en alltid lika uppskattad present till en älskad pappa, lillebror, pojkvän, make eller son, oavsett vilken stil det är som gäller eller till vilket tillfälle som presenten ska ges bort. Halsband för herrar finns i lika många olika stilar, utföranden och modeller som det finns män, därför kan du alltid hitta något som passar. Halsband för män kan vara enkla och klassiskt eleganta kedjor i silver, guld eller stål, men även trendigare modeller i läder eller gummi – med eller utan berlocker och hängen.

Som gåva till någon speciell (eller en present till dig själv)

Letar du efter det perfekta halsbandet till dig själv, eller kanske till en alldeles speciell man i ditt liv, så hittar du det du söker här på Blingit.se. För en mer klassisk konfirmationspresent kan du ge bort en kedja med ett snyggt kors i en modern eller en mer tidlös design. För en studentpresent kan du ge bort en kedja som mottagaren kan ha användning för och bära under många år framöver. På så sätt blir din gåva både uppskattad och använd. Komplettera den snygga kedjan eller läderremmen med ett hänge som med fördel kan lämnas in för gravyr, för en ännu mer personlig touch. När du vill uppmärksamma en särskild händelse eller dag i livet, då passar ett snyggt halsband för män perfekt att ge bort.

Hos oss på Blingit.se hittar du halsband för herrar i många olika modeller och stilar, alltid till bra priser och alltid från de mest uppskattade och populära märkena. Hitta det herrhalsband du söker här.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen