070-584 92 30​      Vardagar 09.00 - 14.00

CartVarukorg (0)

SNÖ of Sweden armband


Sortera efter
Visa fler

MEST POPULÄRA I DENNA KATEGORI

Armband från SNÖ of Sweden är precis vad det låter som. Föreställ dig ett snötäckt landskap, där kylan biter tag i dina kinder och du kan se din utandningsluft framför dig. Det är en bild av vad som är klassisk svensk vinter, och det är från denna ikoniska upplevelse som SNÖ of Sweden har hämtat sin inspiration. Det gör att det blir ett äkta och genuint resultat i de färdiga produkterna – dessa armband från SNÖ of Sweden.

SNÖ of Sweden är ett produktivt företag. Som Sveriges ledande smyckesproducent behöver de också vara det. Varje år släpper de fyra nya kollektioner, alla med samma historia och influens som tidigare. Det är med andra ord något som du alltid kan lita på när det gäller SNÖ of Sweden, speciellt beträffande armband. De ger dig tryggheten i att veta att alla armband är noggrant utformade och utvalda för att föra vidare den stolta tradition som SNÖ of Sweden byggt upp. 

Här hos oss på Blingit kommer du alltid att hitta det allra senaste när det gäller kollektioner från SNÖ of Sweden, så om du är ute efter ett modernt och utsökt armband så är det i vårt sortiment som du ska börja leta!checkout Till Kassan
Produkter
Varumärken
Övrigt