• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

UNO de 50 halsband

 

Till vem

Modell

Material

Färg

Varumärke

Pris

Från kraftfulla Omariba till nätta Dragonfly… Det finns ett Uno de 50 halsband för varje tillfälle! Oavsett om du tycker om halsbanden som känns och syns ordentligt eller föredrar något som är din lilla hemlighet, så kan det bli fullträff då du ser närmre på detta spanska smyckesmärke.

Uno de 50 smycken kommer med originell design direkt från Madrid. Med metall som har ett överdrag av silver eller guld så får du det där blänket som känns så lyxigt, men det blir aldrig för glammigt. Ett Uno de 50 halsband bevarar balansen mellan elegant och coolt.

Uno de 50 halsband är bekväma

För att ett smycke ska bli en favorit så måste det vara bekvämt att bära. Det måste sitta skönt och vara enkelt att ta av och sätta på. Materialen som ingår i kedjorna är mjuka och väl designade. Uno de 50 lägger stor vikt vid att bearbeta sina smycken. Varje halsband är handgjort och det känns!

Mycket god passform

Du justerar längden på ditt halsband med hjälp av det smarta spännet och de extra ringar som finns för låsning. Låset håller hög kvalitet och klarar normal användning. Det här är dock inte halsband som du vill sporta med.

Vi rekommenderar att du undviker att bära halsbandet då du idrottar eller duschar. Materialen är slitstarka men metaller som silver kan påverkas av vanliga skönhetsprodukter så att färgen blir mörkare.

Ta hand om dina halsband

Med tiden så kan ditt Uno de 50 halsband få en mörkare färgnyans. Då kan du putsa halsbandet med silverputs som inte slipar. Det går också bra att försiktigt göra rent med en fuktad trasa. Läder kan också behandlas med tvål om du upplever att det har blivit dammigt.

En viktig del av smyckeskötseln är förvaringen. Se till att dina Uno de 50 smycken ligger på en säker plats då du inte har dem på dig. Spara påsen eller asken som smycket kommer i för detta syfte.

Det går bra att kombinera halsbandet med ringar, armband och örhängen från Uno de 50. Men det kan också bäras precis som det är som det enda smycke du har på dig.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen