• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00
Beställ idag så skickar vi imorgon

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

Ringar från Les Georgettes

 

Till vem

Modell

Färg

Varumärke

Pris

Matcha ditt Les Georgettes armband med en ring som har samma magiska effekt. Les Georgettes ringar är banbrytande. De har en design som låter dig leka med färg och stil utefter humör. Kanske vill du bara ha den lena ringen som den är utan inslag av färg. Kanske känner du för det röda bandet som för tankarna till exotiska platser där det finns djur som är otroligt vackra.

Les Georgettes ringar är justerbara

Precis som armbanden är Les Georgettes ringar justerbara. De har en öppen baksida som du kan klämma till eller tvärtom öppna upp. Det här kommer inte att skada ringen och innebär i praktiken att en storlek passar för alla.

Det smarta med en ring från Les Georgettes är att den är otroligt vacker med och utan band. Bandet som du kan lägga in i ringen bidrar med färg. Ringen har ett mönster som skapas med hål hela vägen igenom metallen. Det rör sig om mönster som för tankarna till exotiska djur och platser där ingen människa har satt sin fot.

Om du sticker in det medföljande bandet som har en färg kommer ringen att se helt annorlunda ut! Ta en titt på våra bilder för att se hur effektfullt det är. Det här gör att du får ut mycket mer av en enda ring.

Ge bort en ring från Les Georgettes

Det är enkelt att ge bort en Les Georgettes ring då den är justerbar. Dessutom är designen väl omtyckt. Det du ska tänka på är att ringen är rätt så bred. Räkna med en höjd på minst 1 cm. Om du vet att den som du vill överraska med en present tycker om lite kraftigare smycken med färg har du funnit den perfekta smyckegåvan!

Vanliga frågor

Hur bred är en Les Georgette ring?

Det här är en bred ring. Baksidan är öppen så du behöver inte skaffa en viss storlek men tänk på att det rör sig om en höjd på 1.2 cm vilket tar upp stor plats på ditt finger.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen