070-584 92 30​      Vardagar 09.00 - 14.00

CartVarukorg (0)

Öppna ringar

Här hittar du ett fantastisk sortiment med så kallade öppna ringar som passar på de flesta fingrar. En öppen ring har helt enkelt en öppen baksida och kan enkelt tryckas ihop för att göra ringstorleken mindre eller dras isär för att göra ringstorleken större. Mixa och match gärna med flera ringar för en komplett look - ju fler ringar desto bättre. Kanske blir det en ring på varje finger.


Sortera efter
Visa fler

MEST POPULÄRA I DENNA KATEGORI

Vad är en öppen ring?

En öppen ring har som det heter en öppen baksida, helt enkelt en ring som du lätt kan justera till valfri storlek. Kanske vill du bära ringen på just ringfingret idag eller kanske på långfingret imorgon - Ja då passar dessa justerbara ringar perfekt för dig.

På vilket finger passar en öppen ring?

Ringar med öppen baksida passar inte bara på ditt ringfinger utan kan även passa på ditt långfingret, lillfinger och vissa modeller passar till och med på din tumme.

Vilken ringstorlek har en öppen ring?

De flesta modeller är justerbara i hela 5 olika storlekar, men för att vara extra säker så läs produktbeskrivningen noga då vissa öppna ringar endast är justerbara i två till tre storlekar.


checkout Till Kassan
Produkter
Varumärken
Övrigt