• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

Hoops / Huggies / Creol och Ringörhängen.

 

Till vem

Modell

Material

Färg

Varumärke

Pris

Här samlar vi alla ringformade örhängen eller som det också kallas hoops, creol och huggies. Vi har ett hundratal modeller från en mängd olika varumärken att välja bland och självklart säljer vi endast örhängen som är snälla mot din hud och klarar EU;s direktiv vad gäller hudvänlighet.

Vad är då ett par huggies, creol eller hoopsörhängen, jo detta är en typ av cirkulär eller halvcirkulär örhänge som bildar en hel cirkel eller del av en cirkel. De är vanligtvis tillverkade i äkta silver, hyperallergent stål eller andra material som medicinskt plast och titan, du kan läsa mer om detta när du klickar på ditt favoritörhänge och läser produktbeskrivningen.

Hoop-örhängen finns i ett brett utbud av storlekar, från små och fina till stora statementvarianter. De kan vara tunna och diskreta eller tjocka och iögonfallande. Vissa ringar har ytterligare utsmyckningar med ädelstenar eller kanske ett intrikat mönster, medan andra har en enkel och klassisk design.

Hoop örhängen finns i en mängd utförande med gångjärn eller en stolpe och fjärilslås, vilket gör dem lätta att ta av och på. Vissa bågar är helt runda vilket innebär att de inte har ett spänne och måste träs försiktigt genom örsnibben. Oavsett vad du letar efter så hittar du rätt modell hoss oss på Blingit.se.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen