• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00
Beställ idag så skickar vi imorgon

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

Caroline Svedbom - Smycken med färg

 

Till vem

Modell

Material

Färg

Varumärke

Pris

Du har sett 40 av 341 produkter.

För den som inte har något emot att synas så är Caroline Svedboms design en lyckoträff. Caroline kommer från en familj som har verkat inom smyckesindustrin under flera generationer. Som barn så fick hon följa med sin far till Italien för att handla med smycken. Det hon då såg gjorde ett stort intryck. Kärleken för den latinska smyckesdesignen med starka färginslag och större former föddes och har aldrig slocknat. Det var år 2014 som Caroline Svedbom lanserade sin egen kollektion som har beskrivits som mycket feminin och färgstark. Den blev snabbt populär både i Sverige och utomlands.

Det kommer ofta nyheter från detta märke och du finner dem givetvis här hos oss på Blingit. Välj färgen som passar dig allra bäst och njut av att kunna variera med smycken som är lätta att kombinera med vardagliga kläder såväl som med lite festligare plagg. Svedboms smycken är unika på så vis att de kombinerar den nordiska elegansen och en viss svalhet med passionen från kontinenten. De är ett riktigt bra val för kvinnor som vill ha smycken och accessoarer som säger lite mer utan att vara för mycket.

Vanliga frågor

När kommer det nya färger på Svedbom smycken?

Nya färger introduceras fyra gånger per år. Därmed så finns det mycket nytt att se fram emot med jämna mellanrum. Surfa in på Blingit då och då för att se vad som är nytt i Caroline Svedbom kollektionen!

Får man garanti då man köper Caroline Svedbom smycken?

Du får en garanti på 2 år från Caroline Svedbom. Dessutom så erbjuder Blingit öppet köp på 30 dagar. Det gör dessa smycken till ett mycket bra val för den som vill ge bort halsband, ring eller armband som present.

Hur vet jag att en choker kommer att sitta bra?

Chokers i satin från Caroline Svedbom är justerbara. De kan ha en storlek på mellan 30 och 35 cm. Innan du beställer så bör du testa hemma med denna längd för att se att det kommer att se snyggt ut på din hals. Satinbanden har en bredd på 1.6 cm vilket man också ska tänka på då man funderar på att bära denna halsbandsdesign.

Vem är Caroline Svedbom?

Caroline Svedbom är inte vilken Svensk tjej som helst, hon är nämligen den fjärde generationen i sin familj som arbetar med smycken. Hennes första kollektionen lanserades 2013 med ett mål om att ge glädje och färg till kvinnor i alla åldrar och det lyckades hon fantastiskt bra med.

Vilka material är smyckena tillverkade i?

Alla smycken från Caroline Svedbom är tillverkade i nickeltestad råmässing som är pläterad i 18 karats guld eller rodium samt prydda med några av världens finaste kvalitetskristaller. Alla material som används testas kontinuerligt för att säkerställa högsta kvalitet, detta gör att vi ger dig 2;års garanti på alla smycken från Caroline Svedboms kollektioner.

Jag vill se smyckena "live", vart kan jag göra detta?

Du är välkommen till vår fysiska butik som ligger på Bruksgatan 15 i Höganäs, Skåne. Alla produkter som finns i webshopen har vi även i butiken i Höganäs.

Populära produkter i denna kategori

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen