070-584 92 30​      Vardagar 09.00 - 14.00

CartVarukorg (0)

Caroline Svedbom - Smycken med färg


Sortera efter
Visa fler

MEST POPULÄRA I DENNA KATEGORI
NYHETER I DENNA KATEGORI

För den som inte har något emot att synas så är Caroline Svedboms design en lyckoträff. Caroline kommer från en familj som har verkat inom smyckesindustrin under flera generationer. Som barn så fick hon följa med sin far till Italien för att handla med smycken. Det hon då såg gjorde ett stort intryck. Kärleken för den latinska smyckesdesignen med starka färginslag och större former föddes och har aldrig slocknat.

Det var år 2014 som Caroline Svedbom lanserade sin egen kollektion som har beskrivits som mycket feminin och färgstark. Den blev snabbt populär både i Sverige och utomlands. Det kommer ofta nyheter från detta märke och du finner dem givetvis här hos oss på Blingit. Välj färgen som passar dig allra bäst och njut av att kunna variera med smycken som är lätta att kombinera med vardagliga kläder såväl som med lite festligare plagg.

Svedboms smycken är unika på så vis att de kombinerar den nordiska elegansen och en viss svalhet med passionen från kontinenten. De är ett riktigt bra val för kvinnor som vill ha smycken och accessoarer som säger lite mer utan att vara för mycket.


Kan man använda örhängen om man är nickelallergiker?

Det här beror på hur känslig du är. Alla örhängen är nickelsäkra men om du vet att du normalt sett inte kan använda smycken som är gjorda av annat än guld eller metaller som platina så bör du hålla dig till detta.

När kommer det nya färger på Svedbom smycken?

Nya färger introduceras fyra gånger per år. Därmed så finns det mycket nytt att se fram emot med jämna mellanrum. Surfa in på Blingit då och då för att se vad som är nytt i Caroline Svedbom kollektionen!

Får man garanti då man köper Caroline Svedbom smycken?

Du får en garanti på 2 år från Caroline Svedbom. Dessutom så erbjuder Blingit öppet köp på 30 dagar. Det gör dessa smycken till ett mycket bra val för den som vill ge bort halsband, ring eller armband som present.

Hur vet jag att ringarna passar?

Det som är så smart med Caroline Svedbom ringar är att de är justerbara. Du behöver alltså inte ange en viss storlek. Ringen kan anpassas till ditt finger eller till den som du vill ge den till. Caroline Svedboms ringar är ett väldigt bra val för dig som vill ge en ring som present men som inte vet vilken ringstorlek mottagaren har.

Hur vet jag att en choker kommer att sitta bra?

Chokers i satin från Caroline Svedbom är justerbara. De kan ha en storlek på mellan 30 och 35 cm. Innan du beställer så bör du testa hemma med denna längd för att se att det kommer att se snyggt ut på din hals. Satinbanden har en bredd på 1.6 cm vilket man också ska tänka på då man funderar på att bära denna halsbandsdesign.

Hur stora är armbanden från Caroline Svedbom?

Armbanden har en diameter på 6 cm och kräver ingen låsning. De har ofta en design med kristaller vid ändarna och är gjorda för att enkelt glida på din armled. Även om de inte kräver något lås så rekommenderad vi att du kollar om 6 cm kommer att passa din handled. Om det blir för stort eller för litet så finns det bättre armbandsmodeller här på Blingit för dig.

Hur stora är Dione örhängena?

Det syns på bild att de tar plats och det är också därför som så många älskar modellen Dione. Längden ligger på 4.5 cm och bredden på 2.4 cm. Modellen är också formad på ett sätt som gör att örhänget syns ordentligt då det rör på sig och kristallerna glittrar. Classic Drop har också en väl tilltagen längd på 3.5 cm men är hälften så breda så de kan ses som lite mer tillbakalutade än färgsprakande Dione.


checkout Till Kassan
Produkter
Varumärken
Övrigt