• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00
Beställ idag så skickar vi på måndag

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

Fotlänkar i hållbart stål

 

Till vem

Modell

Material

Färg

Varumärke

Pris

Fotlänkar i stål

En vristlänk i stål är ett lika snyggt som populärt sätt att piffa upp outfiten på. Här hittar du fotlänkar i flera modeller och stilar, med eller utan berlocker och hängen. Vristlänkar i stål passar extra bra för dig som vill ha ett hållbart smycke.

Varför ska jag välja en fotlänk i stål?

Det finns faktiskt flera anledningar till varför just stål är ett bra materialval till din nya fotlänk.

1. Hållbarhet - Stål är en stark och hållbar metall som är resistent mot repor, smuts och korrosion. Det betyder att din fotlänk av stål kommer att hålla länge och behålla sitt utseende.

2. Bad & Dusch - Ja du kan till och med bada och duscha med din fotlänk på, men väld då en utan kristaller.

3. Stil - Stållänkar finns i en mängd olika stilar, från enkla och eleganta till djärva och iögonfallande. Oavsett om du föredrar en nätt kedja eller en stor kraftig länk så finns det en fotlänk i stål som passar din stil.

4. Prisvärt - Stål är en mer prisvärd metall än guld eller silver, vilket gör fotlänkar i stål till ett bra alternativ för dem som inte vill köpe en så dyr fotlänk.

5. Hypoallergen - Om du har känslig hud kan en fotlänk av stål vara ett bra alternativ för dig. Stål är hypoallergent, vilket betyder att det är osannolikt att det orsakar en allergisk reaktion.

Sammantaget kan en fotlänk i stål vara ett snyggt och prisvärt tillbehör som också är hållbart och inte behöver något underhåll.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen