• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00
Beställ idag så skickar vi imorgon

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

 

Smyckesaffären i Höganäs

Välkommen till vår charmiga smyckesbutik på Bruksgatan 15 i Höganäs! Här hittar du ett fantastiskt sortiment med smycken från några av de mest välrenommerade varumärkena i branschen. Oavsett om du är ute efter ett elegant halsband, ett trendigt armband, en gnistrande ring eller vackra örhängen, så har vi något för alla smaker och tillfällen - vi har till och med fotlänkar i sortimentet!

Vill du kontakta oss så nås vi på [email protected] eller 070-584 92 30.

HITTA TILL OSS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gatuadressen är Bruksgatan 15 i Höganäs.

Butiken är perfekt belägen på Kullahalvöns centralort - Höganäs, och ligger mellan Salthallarna och hamnen, vilket gör det enkelt för dig att hitta oss och utforska vårt omfattande utbud av smycken.

Oavsett om du kommer från Helsingborg, Ängelholm eller kanske från Jonstorp eller Båstad med bil så parkerar du enklast på tvärgatan som heter Timmermansgatan, en promenad på ca 10 meter.

Det är gratis parkering på Timmermansgatan!

ÖPPET

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi har öppet alla vardagar, om du inte hinner komma förbi under våra ordinarie öppentider som är vardagar mellan 11,00 till 17,00 så kan du ringa eller maila oss. Vi är nämligen flexibla och kan öppna butiken endast för dig.

Vill du besöka oss under en lördag eller söndag så går även det bra i många fall, ring eller maila oss så hittar vi en tid som passar dig.

Du vet väl att du kan titta på alla smycken innan du besöker oss, surfa bara in i vår webshop Blingit.se så finns hela sortimentet där.

SORTIMENT

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi är stolta över att erbjuda smycken från några av de mest ansedda varumärkena så som Caroline Svedbom, Edblad, Snö of Sweden, Pilgrim, Thomas Sabo, Sif Jakobs, Carolina Gynning, Bud To Rose, Ioaku och många fler.

Vi strävar alltid efter att hålla vårt sortiment aktuellt och spännande, och vi är säkra på att du kommer att hitta något som passar din egna stil och personlighet.

Du vet väl att vi fyller på både butik och webshop med nya smycken varje vecka. Så ifall du är nyfiken på våra nyheter är det enkelt att surfa in i webshopen.

 

Webshoppen är alltid öppen.

Om du inte har möjlighet att besöka vår butik personligen, tveka inte att utforska vårt fantastiska sortiment online i vår webshop Blingit.se. Allt som finns tillgängligt i webshopen finns också i butiken eller på vårt eget lager i anslutning till butiken.

Vi har varit verksamma sedan 2008 och har samlat på oss en stor erfarenhet och kunskap om smycken under åren. Vi är övertygade om att vårt magiska sortiment med tusentals smycken kommer att överträffa dina förväntningar och hjälpa dig att hitta det perfekta smycket för varje tillfälle.

Vi ser fram emot att välkomna dig till vår butik och hjälpa dig att hitta ditt nästa favoritsmycke! Oavsett om du handlar online eller i butiken kan du vara säker på att du får samma höga kvalitet och service.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen