• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

Smyckesaffären i Höganäs

Välkommen till vår charmiga smyckesbutik på Bruksgatan 15 i Höganäs! Här hittar du en fantastisk mångfald av smycken från några av de mest välrenommerade varumärkena i branschen. Oavsett om du är ute efter ett elegant halsband, ett trendigt armband, en gnistrande ring eller vackra örhängen, så har vi något för alla smaker och tillfällen - vi har till och med fotlänkar!

Vår butik är perfekt belägen på Kullahalvöns centralort - Höganäs, bara 500 meter från både Salthallarna / Garage och hamnen, vilket gör det enkelt för dig att hitta oss och utforska vårt omfattande utbud av smycken. Oavsett om du kommer från Helsingborg, Ängelholm eller kanske från Jonstorp eller Båstad med bil så parkerar du enklast på tvärgatan som heter Timmermansgatan, en promenad på ca 20 meter.

Vi är stolta över att erbjuda smycken från några av de mest ansedda varumärkena, inklusive Caroline Svedbom, Edblad, Snö of Sweden, Pilgrim, Les Georgettes, Thomas Sabo, Sif Jakobs, Carolina Gynning, Bud To Rose, Astrid&Agnes, Björg och många fler. Vi strävar alltid efter att hålla vårt sortiment aktuellt och spännande, och vi är säkra på att du kommer att hitta något som passar din unika stil och personlighet.

Om du inte har möjlighet att besöka vår butik personligen, tveka inte att utforska vårt fantastiska sortiment online i vår webshop Blingit.se. Allt som finns tillgängligt i webshopen finns också i butiken eller på vårt eget lager i anslutning till butiken.

Vi har varit verksamma sedan 2008 och har samlat på oss en stor erfarenhet och kunskap om smycken under åren. Vi är övertygade om att vårt magiska sortiment med tusentals smycken kommer att överträffa dina förväntningar och hjälpa dig att hitta det perfekta smycket för varje tillfälle.

Vi ser fram emot att välkomna dig till vår butik och hjälpa dig att hitta ditt nästa favoritsmycke! Oavsett om du handlar online eller i butiken kan du vara säker på att du får samma höga kvalitet och service.

 

BUTIKEN I HÖGANÄS ÄR ÖPPEN

Mån - Fre 11,00 - 17,00.

Lördag & Söndag STÄNGT. 

STÄNGT 26 till 28 APRIL (Vi inventerar butik och lager dessa dagar)

Vi är dock flexibla och kan öppna butiken endast för dig de tider du önskar, ring eller maila oss så hjälper vi dig.

 

WEBSHOPPEN ÄR ALLTID ÖPPEN.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen