070-584 92 30​      Vardagar 09.00 - 14.00

CartVarukorg (0)

Bokstavssmycken, halsband och berlocker


Sortera efter
Visa fler

MEST POPULÄRA JUST NU

När du vill ha ett smycke som betyder lite mer, och som verkligen känns personligt, så kan en berlock med bokstav bli det perfekta valet. Idag är det många som väljer ett halsband med en eller flera bokstäver för att ständigt påminnas om personer som betyder så mycket. Här på Blingit så kan du välja mellan olika stilar och modeller. Du kan välja en bokstav som är mindre och rätt så enkel eller berlocker som tar upp lite mer plats och som kan inkludera ädla stenar som glittrar.

Ett bokstavssmycke kan man bära både till vardags och fest men det är viktigt att det har en design och metall som känns rätt. Det bör matcha andra smycken som du bär och också ha en form som du trivs med. Den som är lite känsligare kan till exempel vilja ha bokstäver som har rund och mjuk form hellre än en platta med lite spetsigare kanter.


Hur många bokstäver kan man ha på ett halsband?

Du kan ha hur många bokstavsberlocker som helst på ett halsband. Det här är helt upp till din smak och ditt tycke. Om det är viktigt för dig att bokstaven syns ordentligt så kanske du inte vill överdriva. Det kan bli snyggare med bokstäver som är fristående hellre än de som finns graverade på berlocker om du vill ha flera på ett halsband. Men det här är också en smaksak. Satsa på det som känns rätt för dig, ett bokstavshalsband är trots allt en mycket personlig sak.

Kan man ha bokstavssmycken på armband?

Ja, det går bra att ha berlocker med bokstäver på armband. Det kan vara fint om du bygger ett charmarmband där du vill inkluderar bokstäverna i ditt namn eller kanske initialer för personer som är viktiga för dig. Tänk på att bokstavssmycken för armband bör vara lite mindre. Här passar det inte så bra med större berlocker som kommer att hänga ner på ett sätt som kan upplevas som störande.

Vad står bokstaven för?

Bokstäverna i bokstavsarmband och bokstavshalsband kan stå för precis vad som helst. Det är mycket vanligt att föräldrar väljer att ha första bokstaven i varje barns namn på en halskedja. Du vill kanske stava ut ett helt namn eller ett uttryck som du tycker passar bra på dig. Det kan också vara fint att bära kärastens initialer som en påminnelse om er kärlek.

Fungerar bokstavssmyckena som present?

Ja, bokstavssmycken är mycket bra presenter. De behöver ju inte alltid bäras och ses därmed inte som ett tvång. Om du har en god väninna som just har fått barn så kan du glädja henne med ett halsband som har bokstaven för barnets namn. Tänk på att välja det material som föredras och en stil som kommer att gillas. Du kan ju kika på personens övriga smycken för att få en idé om vilken metall som kommer att uppskattas.

Finns det berlocker för barn?

De berlocker med bokstäver som är till för vuxna kan mycket väl användas för barn. Det du måste tänka på är hur kedjan eller armbandet som berlocken ska hängas på kommer att passa barnet. När det gäller smycken till mycket små barn så ges de ofta symboliskt. Tanken är alltså inte att barnet kommer att bära bokstaven utan mer att den kommer att finnas i ett smyckeskrin till senare tillfälle. Det betyder att du kan skaffa smycket så snart som barnet är fött eller kanske redan innan!

Kan man ångra köpet?

Ja, det går att ångra köpet. Om du känner att det blev fel på något vis så kan du dra nytta av öppet köp som gäller under 30 dagar. Vi rekommenderar att du ser noga på bilderna som illustrerar de bokstavssmycken som vi erbjuder. Vi skriver även ut storlek och då bör du måtta hemma så att du förstår hur stor bokstaven är. Det gör det enklare att få rätt berlock från start vilket kommer att spara dig tid och göra köpet lyckat.


checkout Till Kassan
Produkter
Varumärken
Övrigt