• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00
Beställ idag så skickar vi imorgon

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

Uno de 50 - Smycken med läder

 

Till vem

Modell

Material

Färg

Varumärke

Pris

En av 50, så kan man förklara namnet på detta spanska smyckesmärke som har sitt huvudsäte i Madrid. När José Azulay en gång började skapa sina smycken så var han noga med att varje kollektion bara hade 50 av samma sort. Idag så kan det skapas flera kopior än så av varje smycke och det är bra. Känslan är lika originell som den var då det enbart fanns 50 av varje Uno de 50 smycke, men din chans att få tag i ett är nu större.

Om du tycker om smycken som är lite ovanliga men samtidigt otroligt eleganta och moderiktiga så är det här ett märke att lägga märke till. På Blingit så finner du det allra senaste från Uno de 50 smycken för henne och för honom. Njut av material som känns bra mot huden och som med rätt vård håller mycket länge.

Uno de 50 smycken för alla tillfällen

Uno de 50 smycken passar många olika tillfällen och även olika smak. Många av smyckena har lite robustare design. Ett Uno de 50 armband tar plats och märks. Det är viktigt att tänka på då du ska matcha smycket med kläder till vardags och till fest. Det är inte så dumt att låta smycket synas ordentligt och inte bara skymta under skjortan.

Vilka material ingår?

Det här är ett smyckesmärke som använder sig av bland-metaller för att skapa olika former. Det hela börjar med en skiss som sedan översätts till en form. I formen så hälls smält metall som kommer att stelna. Efter denna metallgjutning så behandlas smycket med överdrag som gör att det blir säkrare med tanke på allergier och att det känns bättre mot huden.

Det finns Uno de 50 smycken med silveröverdag såväl som med guldöverdrag. Dessutom så används läder flitigt för att skapa kontraster. Vissa smycken inkluderar kristaller och pärlor. Allting är handgjort i Spanien och bara material av högsta kvalitet används.

Uno de 50 silver smycken skötsel

Om du köper ett Uno de 50 smycke med silveröverdrag så ska du tänka på att silver kan mörkna då det utsätts för luft och ljus. Dessutom så kan PH-värdet i omgivningen påverka hur silvret ser ut. Om du vill putsa med silverputs så ska du välja en produkt som inte sliter och slipar på metallöverdraget.

Smycken med guldöverdrag

De Uno de 50 smycken som har pläterats med guld ska hanteras varsamt. Det går att putsa med silverputs men det räcker för det mesta att torka av med en lätt fuktad trasa. Var alltid noga med att inte använda material som kan lämna repor i metallen.

Ett tips är att du dammar och torkar av dina smycken en gång per vecka. Det är något som bidrar till att metaller, stenar och läder förblir i gott skick och ser bra ut.

Läderarmband och läderinslag

En del smycken från Uno de 50 har ju inslag av läder. När du vill rengöra läder så bör du använda en tvål utan doft och färg. Det går faktiskt också bra att rengöra läder med en mjukgörande kräm som är utan färg och doft. Var försiktigt så att du inte får kräm eller tvål i ihåligheter där det kan samlas damm och smuts.

Förvaring av smycken

När du köper Uno de 50 smycken från Blingit så kommer det med en påse eller presentförpackning. Den bör du spara och sedan använda för förvaring då du inte använder ditt smycke. Undvik att lägga flera smycken i samma ask så det kan leda till onödigt slitage och kedjor som trasslar in sig i varandra.

Populära produkter i denna kategori

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen