070-584 92 30​      Vardagar 09.00 - 14.00

CartVarukorg (0)

Snö of Sweden - Smycken


Sortera efter
Visa fler

MEST POPULÄRA I DENNA KATEGORI

Vanliga frågor

Jag är intresserad av deras smycken med pärlor, hur ser jag endast dem?

Vi har skapat ett sorteringsverktyg för att det ska bli så smidigt som möjligt för dig som kund att hitta rätt bland alla våra smycken. Är du intresserad av SNÖ of Swedens smycken dekorerade med vackra pärlor så kryssar du i den rutan under ”Material”.

Vart kommer pärlorna ifrån?

En stor del av SNÖ of Swedens smycken är tillverkade med odlade färskvattenpärlor och halvädelstenar. Det skapar en känsla av både elegans och tidlöshet.

Är Snö of Swedens smycken fria från nickel?

Sjävklart! Alla smycken som säljs här på Blingit är helt nickelsäkra enligt regler från EU. Är du extra känslig ska du kika på material så som läder eller titan.


Snö of Sweden har vuxit från att vara ett varumärke med målet om att ge Sverige unika och ikoniska smycken till att totalt dominera den svenska och nordiska marknaden. Att hävda att grundaren Lena Jonsson Näslund hittat sin nisch och sina kvinnor är en underdrift utan dess like. SNÖ of Sweden är en succé och bärs idag av många svenska kvinnor. Smyckena har alla några saker gemensamt – det ska vara klassiskt, stiligt och ge oss en liten bit av naturlig skönhet i varje enskilt smycke.

Som återförsäljare av SNÖ of Sweden vet vi hur populära dessa smycken är. Vi förstår också varför. Den enkelhet som de flesta smycken från SNÖ of Sweden har kombineras med eleganta former och mönster som ger naturen fri väg i designen. I tidlösa material skapas de, med kristaller, sötvattenspärlor, artificiella stenar, läder eller glas, och du kan använda dem när du vi, hur du vill. Den variation som finns inom detta praktfulla varumärke innebär att det finns olika kollektioner för olika typer. 

Med inspiration från norr

SNÖ of Sweden har sina rötter i norra delarna av Sverige och har även hämtat mycket inspiration därifrån i formgivningen av deras smycken. Företaget grundades år 2002 och vill ge sina användare en stor dos skönhet i vardagen och tar fram kollektioner med örhängen, armband och halsband i tidlösa och klassiska utseenden. De har spännande inslag som sötvattenspärlor, kristaller och läder för att ge dem det där lilla extra. Det är helt enkelt en noga avvägd blandning av naturligt och exklusivt.

Sedan det svenska smyckesföretaget startade har det varit familjeägt och fokus ligger på kvalitet och oslagbar design. För att säkerställa detta skapas deras smycken helt enkelt i egna fabriker. Under de år de erbjudit sina smyckeskollektioner till marknaden har de verkligen skapat sig ett namn och blivit omåttligt populära. Den härliga mixen av tidlösa material och moderna detaljer gör att du som använder deras smycken kan göra dem till dina alldeles egna.

Matcha dina smycken

SNÖ of Sweden har smycken för alla personligheter och stilar och tack vare att de ständigt kommer med nya modeller är det enkelt att förnya sitt smyckesförråd. Något som känns extra lyxigt är att unna sig själv matchande smycken för en komplett look. Det kan handla om ett par örhängen och ett halsband, eller en ring som är designad i samma stil som ett armband. Genom att bära smycken från samma serie skapar man ett elegant och genomtänkt uttryck. Det är även en perfekt present att ge bort, ett fint smyckesset kommer garanterat uppskattas.

Uttryck din personlighet

Med smycken kan man visa vem man är som person, och det är också enkelt att få till den stil just du är ute efter. SNÖ of Sweden skapar tidlösa smycken som passar både till vardags och till fest, och oavsett om du är den klassiska, sportiga eller tuffa personligheten kommer du kunna använda dem på ditt sätt. Komplettera med unika och personliga detaljer som representerar just dig. Med ett klassiskt armband i silver eller ett tunt halsband med en vacker sten kan det sällan gå fel. Det är helt enkelt smycken som fungerar år ut och år in, och de noga utvalda materialen gör att de håller sig fina och fräscha om du tar hand om dem på rätt rätt.

Gnistrande vitt

Att SNÖ of Sweden skapats i de norra delarna av vårt avlånga land kan man se i de glittrande kristallerna och gnistrande metallerna. Vackra smycken sätter verkligen prägeln på en hel look, och dessa smycken ger precis rätt dos av bling för att du ska kunna skapa både den där festliga känslan och den mer vardagliga. Välj om du är ute efter ett mer iögonfallande smycke till en i övrigt neutral klädsel, eller om du vill ha ett nätt smycke som passar 365 dagar om året. Hitta din nya favoritring, -halsband eller -armband i material som stål, silver och guld- och roséplätterad metall. Vi på Blingit hjälper dig att hitta rätt om du behöver vägledning!

Oavsett vilken dag i veckan det är förtjänar du att känna dig fin. Ett smycke kan tillföra så mycket mer än bara lite extra utsmyckning till vår outfit, det kan även höja hela vår känsla kring oss själva och till och med skapa ett större självförtroende. När vi känner oss fina och rätt klädda sträcker vi gärna lite extra på oss, och det är precis det du ska göra när du bär smycken från SNÖ of Sweden. Grundaren Lena Jonsson Näslund kunde nog inte ana succén som skulle komma med märket när hon startade företaget år 2002. En sak är dock säker - märket kommer alltid andas elegans, tidlöshet och vacker design.


checkout Till Kassan
Produkter
Varumärken
Övrigt