070-584 92 30​      Vardagar 09.00 - 14.00

CartVarukorg (0)

Smycken från Gynning Design & Jewelry

Den svenska formgivaren, konstnären och trendikonen Carolina Gynning hjälper oss att både smycka våra hem och oss själva med hennes vackra skapelser inom form, konst, inredning och ljuvliga smycken.


Sortera efter


MEST POPULÄRA I DENNA KATEGORI

Smycken från Carolina Gynning

Hos Blingit.se hittar du Gynning Design & Jewelrys breda och inspirerande smyckeskollektion av örhängen, halsband, armband och ringar som, precis som hennes konst, har en uttrycksfull och feminin form. Med varje smycke följer dessutom ett budskap som Carolina Gynning själv har skrivit, vilket skapar en personlig känsla oavsett om du köper ett smycke till dig själv eller någon du tycker om.

Bestående, vacker design

Tack vare att alla smycken från Gynning Design är tillverkade av 925 sterlingsilver erbjuder de avsevärd hållbarhet och slitstyrka. Silver är ett relativt hårt material som hjälper smyckena att behålla sin fina form och tar du väl hand om dem kommer de att förgylla din look med sin vackra glans under en lång tid framöver. Förvara dem gärna i den snygga originalasken eller på en annan mörk plats och ta gärna av dina smycken när du duschar eller använder starka produkter för att skydda dem från oxidation eller missfärgningar. Hos oss på Blingit.se hittar du dessutom billiga putsdukar som hjälper dig att få dina silversmycken att se ut som nya!checkout Till Kassan
Produkter
Varumärken
Övrigt