070-584 92 30​      Vardagar 09.00 - 14.00

CartVarukorg (0)

Ringar från Dyrberg/Kern


Sortera efter


MEST POPULÄRA I DENNA KATEGORI

När det gäller ringar är det viktigt att det blir rätt. Händer och fingrar är den kroppsdel som vi använder allra mest och de blir på så sätt en central del av vår och andras blickfång. Att ha rätt ring eller ringar på sina fingrar har med andra ord större betydelse än du kanske tror. Speciellt om det är en ring från Dyrberg Kern. 

En ring från dessa fantastiska designers från Danmark är något alldeles utöver det vanliga. Handgjorda är dem, vilket gör varje ring helt unik i sitt slag. Kombinationen av tydliga kontraster mellan olika material och olika stenformationer gör en ring från Dyrberg Kern till något att älska. Kristallerna kommer alltid att vara Swarovskikristaller, vilket ger dig ett än tydligare bevis på känslan för kvalité som Dyrberg Kern har.

Med en alldeles utsökt ring från Dyrberg Kern får dina fingrar den typ av distinkta drag som de behöver. Det blir en ring för dig att älska och för många att beundra, och här hos oss på Blingit hittar du ett stort utbud av ringar från Dyrberg Kern. Låt dansk passion och känsla för design pryda dina fingrar i många år framöver!checkout Till Kassan
Produkter
Varumärken
Övrigt