• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00
Beställ idag så skickar vi imorgon

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

Stålörhängen

 

Till vem

Modell

Material

Färg

Varumärke

Pris

Du har sett 40 av 174 produkter.

Örhängen i stål - hållbart, skonsamt...

Stålörhängen är det perfekta valet för dig som har någon form av överkänslighet eller allergi mot till exempel nickel eller liknande. Örhängen i det som kallas kirurgiskt stål är säkert för de flesta allergiker och tillika ett hållbart val. Stålörhängen håller sig nämligen fina även om du använder dem ofta. Oavsett om du letar efter stålörhängen på grund av allergi eller om du vill ha smycken som håller sig fina länge så har vi det du söker.

...och snyggt!

Örhängen i stål finns i många stilar och modeller, både med silverfärg och med guldskimrande yta. På Blingit.se hittar du prisvärda örhängen i kirurgiskt stål i de senaste stilarna och från de ledande märkena på marknaden. Om du vill ha ett par örhängen som du kan njuta av länge ska du välja ett par örhängen i stål. Då behöver du aldrig mer oroa dig för allergier eller repiga och missfärgade smycken.

Varför ska jag köpa örhängen i stål?

Det finns flera anledningar till varför du ska överväga att köpa stålörhängen när det är dags att införskaffa nya örhängen.

1. Hållbart - Stål är ett mycket hållbart material som är resistent mot rost, nedsmutsning och korrosion. Detta gör att stålörhängen tål tidens tand och håller i många år med rätt skötsel.

2. Hypoallergen - Rostfritt stål är hypoallergent, vilket innebär att det är osannolikt att det orsakar en allergisk reaktion. Detta gör stålörhängen till ett bra val för dig med känsliga öron eller allergier mot andra metaller.

3. Prisvärd - Stålörhängen är mycket billigare än andra material som guld eller silver, vilket gör dem till ett bra val för dig med en mindre budget.

4. Variation - Stålörhängen finns i en mängd olika stilar och mönster, så att du kan hitta något som passar din just din personliga smak och stil.

5. Lätt att underhålla - Stålörhängen är lätta att sköta och kräver minimalt underhåll. Du kan rengöra dem med en mjuk trasa och mild tvål, och de kommer att behålla sin glans och skönhet i många år framöver.

Sammantaget är stålörhängen ett bra alternativ för dem som letar efter prisvärda, hållbara och allergivänliga örhängen som finns i en mängd olika stilar och mönster.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen