090 - 14 92 30      Vardagar 09.00 - 14.00

CartVarukorg (0)

Les Georgettes Smycken


Sortera efter
Visa fler

Mest populära i denna kategori just nu.

Anpassa ditt armband eller ring för att matcha med din klädsel, väskan eller bara ditt humör med hjälp av varumärket Les Georgettes nya smyckeskollektion. Det finns inga gränser och det tar bara en sekund att "bygga" sitt egna smycke! Du kan välja skal i silver, guld, roséguld eller varför inte i svart. Det har aldrig varit enklare att framhäva din egna unika stil.

Vild och djärv, Les Georgettes designers inspirerad av andan i djungeln. Zebra eller Giraff, Panter eller Papegoja, Orm eller Krokodil? Oavsett din fantasi så finns det ett Les Georgettes smycke för dig! Och om du ångrar dig i morgon är det bara att ändra din Georgettes till ett nytt utseénde.

Les Georgettes är en gemensam skapelse av Groupe GL Altesse, Frankrikes ledande smyckestillverkare, och Texier som är en tillverkare av lädervaror av högsta kvalité från Bretagne. Båda företagen är en del av Luxury Group.

LES GEORGETTES


Det är många som tycker att det är roligt med smycken vars design man kan påverka. Charmarmband är ett exempel på detta men det finns fler koncept inom denna genre. Les Georgettes är det franska märket som har blivit världsberömt tack vare den kreativa designen. Deras smycken kommer med färgade band som man kan infoga i armband och ringar. Smyckena tillverkas i Ardeche och Bretagne i Frankrike. Där finns det god kunskap om hur man ska forma läder och mässing för att få den önskade stilen. Det här är smycken som håller mycket hög kvalitet.

Man kan använda Les Georgette ringar och armband till festen men även till vardags. I och med att de är så bekväma att ha på sig så passar de fint även då man måste använda händer mycket på jobbet. Tänk bara på att hantera smyckena på ett varsamt sätt. De är gjorda av material som håller hög kvalitet, men det är ändå viktigt att inte utsätta läder och metall för kemikalier som till exempel skönhetsprodukter i duschen.

Hur länge håller ett Les Georgettes armband?

Hur länge ditt Les Georgette armband kommer att hålla beror på flera saker. Dels så ska du tänka på att ta hand om det med god förvaring och genom att ta av det då du sportar eller badar. Sedan så kan det förstås bli så att läderinlägget som du gillar bäst med tiden slits. Då kan du byta ut det och fortsatt använda samma ram eller bestämma dig för att det är dags för ett nytt Les Georgett smycke.

Hur bred är en Les Georgette ring?

Det här är en bred ring. Baksidan är öppen så du behöver inte skaffa en viss storlek men tänk på att det rör sig om en höjd på 1.2 cm vilket tar upp stor plats på ditt finger.

Har alla armband samma storlek?

Nej, det finns bredare armband som ligger på omkring 2.5 cm och så finns det smalare länkar som har en bredd på 1.4 cm. I och med att alla armband är öppna på baksidan och är töjbara så behöver du inte välja en viss storlek. Det kommer att passa din handled då du kan justera själv.

Hur får man rätt passform på armbanden?

Armbanden är töjbara och därför så är det enkelt att knipa ihop dem runt handleden. Detta kommer inte att förändra armbandets karaktär och design men det är klart att du ska anpassa det på ett varsamt sätt.

Vilka material är ringar och armband gjorda av?

De är gjorda av mässing som kan pläteras med guld eller silver. Dessutom så ingår det inlägg som innehåller läder.

Måste man använda inläggen?

Nej, armbanden och ringarna från Les Georgettes är gjorda för att vara vackra även utan inläggen med olika färg. Du väljer själv när du vill få effekten av en färg bakom mönstret som ihåligheterna skapar.

Vad menas med dubbelt armband?

Det är läderinlägget som är dubbelt. Det här betyder att det har två olika färger och att man kan vända på det för att få ny effekt. Om du få två dubbelsidiga armband med ditt Les Gerogette armband så har du alltså 4 olika stilar att välja mellan.

Passar ett Les Georgette armband som present?

Ja, alla armband från Les Georgettes kommer i fin presentförpackning och de är ett utmärkt val då du vill ge bort något som är lite annorlunda men otroligt fint.

Hur väljer jag mönster på armband?

Varje armband har ett unikt mönster så du klickar helt enkelt in på det smycke som har mönstret som du gillar bäst. Vi rekommenderar att du tar dig lite tid till att upptäcka de olika stilarna och vad de står för. Krokodil ger en viss känsla medan Eternity har en helt annan framtoning.

Kommer alla armband från Les Georgettes med inlägg av läder?

Du ser på produktbeskrivningen om det ingår läderinlägg i olika färg eller inte. Läs noga vad som ingår innan du beställer så att du får rätt produkt!


checkout Till Kassan
Produkter
Varumärken
Övrigt