• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00
Beställ idag så skickar vi på måndag

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

Smycken från Les Georgettes

 

Till vem

Modell

Material

Färg

Varumärke

Pris

Du har sett 40 av 145 produkter.

Ta kontroll över din stil.

Anpassa ditt armband eller ring för att matcha med din klädsel, väskan eller bara ditt humör med hjälp av varumärket Les Georgettes nya smyckeskollektion. Det finns inga gränser och det tar bara en sekund att "bygga" sitt egna smycke! Du kan välja skal i silver, guld, roséguld eller varför inte i svart. Det har aldrig varit enklare att framhäva din egna unika stil.

Vild och djärv.

Les Georgettes designers inspireras av andan i djungeln. Zebra eller Giraff, Panter eller Papegoja, Orm eller Krokodil? Oavsett din fantasi så finns det ett Les Georgettes smycke för dig! Och om du ångrar dig i morgon är det bara att ändra din Georgettes till ett nytt utseénde.

Les Georgettes är en gemensam skapelse av Groupe GL Altesse, Frankrikes ledande smyckestillverkare, och Texier som är en tillverkare av lädervaror av högsta kvalité från Bretagne. Båda företagen är en del av Luxury Group.

Kreativ design.

Det är många som tycker att det är roligt med smycken vars design man kan påverka. Charmarmband är ett exempel på detta men det finns fler koncept inom denna genre. Les Georgettes är det franska märket som har blivit världsberömt tack vare den kreativa designen. Deras smycken kommer med färgade band som man kan infoga i armband och ringar. Smyckena tillverkas i Ardeche och Bretagne i Frankrike. Där finns det god kunskap om hur man ska forma läder och mässing för att få den önskade stilen. Det här är smycken som håller mycket hög kvalitet.

Vanliga frågor.

Vilka material är smyckena gjorda av?

De är gjorda av mässing som kan pläteras med guld eller silver. Dessutom så ingår det inlägg som innehåller läder.

Måste man använda inläggen?

Nej, smyckena från Les Georgettes är gjorda för att vara vackra även utan inläggen med olika färg. Du väljer själv när du vill få effekten av en färg bakom mönstret som ihåligheterna skapar.

Vad menas med dubbelt armband?

Det är läderinlägget som är dubbelt. Det här betyder att det har två olika färger och att man kan vända på det för att få ny effekt. Om du få två dubbelsidiga armband med ditt Les Gerogette armband så har du alltså 4 olika stilar att välja mellan.

Passar ett Les Georgette-smycke som present?

Ja, alla smycken från Les Georgettes kommer i fin presentförpackning och de är ett utmärkt val då du vill ge bort något som är lite annorlunda men otroligt fint.

Hur väljer jag mönster?

Varje armband har ett unikt mönster så du klickar helt enkelt in på det smycke som har mönstret som du gillar bäst. Vi rekommenderar att du tar dig lite tid till att upptäcka de olika stilarna och vad de står för. Krokodil ger en viss känsla medan Eternity har en helt annan framtoning.

Kommer alla smycken från Les Georgettes med inlägg av läder?

Du ser på produktbeskrivningen om det ingår läderinlägg i olika färg eller inte. Läs noga vad som ingår innan du beställer så att du får rätt produkt!

När kan jag använda ett Les Georgettes-smycke?

Man kan använda Les Georgette ringar och armband till festen men även till vardags. I och med att de är så bekväma att ha på sig så passar de fint även då man måste använda händer mycket på jobbet. Tänk bara på att hantera smyckena på ett varsamt sätt. De är gjorda av material som håller hög kvalitet, men det är ändå viktigt att inte utsätta läder och metall för kemikalier som till exempel skönhetsprodukter i duschen.

Les Georgettes smycken finns i Höganäs, Skåne.

Om du vill titta närmare på Les Georgettes smycken så har vi exakt samma sortiment i butiken som vi har i webshopen. Vår lilla butik ligger på Bruksgatan 15 i Höganäs, Skåne.

Populära produkter i denna kategori

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen