• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00
Beställ idag så skickar vi imorgon

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

Anna K Jewelry

 

Till vem

Modell

Material

Färg

Varumärke

Pris

Du har sett 40 av 327 produkter.

Anna K Jewelry tillverkar billiga smycken i kirurgiskt stål av bästa kvalité som även kallas stål 316L. Smycken gjorda av stål kan komma i en mängd olika stilar och mönster, så som armband, halsband, ringar och örhängen. Metallen kan också pläteras med andra metaller som guld eller svart oxid för att skapa olika färgalternativ. 316L stålsmycken är hypoallergena och säkra att bära, dessutom är materialet ett utmärkt val för dig som vill ha ett hållbart och prisvärt alternativ som ser snyggt ut och är lättskött.

Varför ska du då välja ett smycke i stål?

Det finns flera anledningar till varför du ska överväga att köpa smycken gjorda av stål.

1. Hållbarhet - Stål är ett otroligt slitstarkt material som tål dagligt slitage. Till skillnad från mjukare metaller, som guld och silver, är det mindre benäget att repa, vilket gör det till ett utmärkt val för smycken som du planerar att bära regelbundet.

2. Prisvärdhet - Stål är ett relativt billigt material jämfört med ädelmetaller som silver, guld och platina. Det betyder att du kan få snygga smycken av hög kvalitet till ett mycket lägre pris.

3. Mångsidighet - Stål är ett mycket mångsidigt material som kan användas för att skapa en mängd olika smyckesstilar, från enkla och klassiska till djärva och moderna. Den kan också kombineras med andra material, såsom ädelstenar eller emalj för att skapa unika och iögonfallande design.

4. Hypoallergen - Vissa människor kan vara allergiska mot vissa metaller som vanligtvis används i smycken, såsom nickel eller koppar. Stål, å andra sidan är generellt hypoallergent, vilket innebär att det är osannolikt att det orsakar en allergisk reaktion.

5. Lätt att underhålla - Stål är ett material som är lätt att sköta om. Den kan rengöras med en mjuk trasa och mild tvål, och den kräver inga speciella förvarings- eller rengöringsmetoder.

Sammantaget är smycken gjorda av stål ett praktiskt, snyggt och prisvärt val som kan hålla i flera år med rätt skötsel.

Populära produkter i denna kategori

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen