• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00
Beställ idag så skickar vi imorgon

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

The Botilda - Smycken för dig!

 

Till vem

Modell

Material

Färg

Varumärke

Pris

Du har sett 40 av 147 produkter.

The Botilda tillhandahåller moderiktiga smycken till rätt pris. Varumärkets signum är just trendkänslighet och sortimentet består framförallt av färgglada örhängen men även andra smycken så som armband, halsband, ringar och fotlänkar. Trots det låga priset så håller samtliga smycken bra kvalité och alla smycken är dessutom tillverkade i äkta silver Ditt The Botildasmycke levereras i en fin ljusrosa silkespåse för att du skall få en extra lyxig känsla.

Varför ska du då köpa ett smycke i äkta silver.

Äkta silver eller Sterlingsilver som det också heter är ett populärt val av flera anledningar.

1. Hållbarhet - Sterlingsilver är en robust och hållbar metall som kan hålla länge med rätt skötsel. Det är också mindre benäget att bli smutsigt jämfört med andra metaller.

2. Behöver inte putsas - The Botilda har valt att rodiumplätera sitt silver vilket innebär att de lägger till ett lager av ädelmetallen rodium på ytan av smycket, vilket leder till att det blir lite mer likt vitguld och inte gulnar/oxiderar med tiden. Rodiumpläterade smycken är vanligtvis dyrare än icke pläterade smycken på grund av kostnaden för rodiumet och det extra arbete som krävs för att plätera smyckena. Det anses dock ofta vara värt investeringen tack vare den ökade hållbarheten och lystern som rodiumplätering ger.

3. Prisvärda - Smycken i Sterlingsilver är relativt prisvärda jämfört med andra ädelmetaller som guld och platina. Detta gör det till ett attraktivt alternativ för dem som vill ha högkvalitativa smycken utan att behöva betala för mycket.

4. Mångsidighet - Sterling silversmycken finns i en mängd olika stilar och mönster, vilket gör det enkelt att hitta något som passar din smak och stil. Den kan också enkelt kombineras med andra metaller och material.

5. Hypoallergen - Sterlingsilver är en hypoallergen metall, vilket innebär att det är mindre sannolikt att orsaka en allergisk reaktion hos personer med känslig hud. Detta gör det till ett bra alternativ för dem som har allergier mot andra metaller.

Sammantaget är smycken i Sterlingsilver ett utmärkt alternativ för dig som letar efter prisvärda, mångsidiga och hållbara smycken som är allergivänliga.

Populära produkter i denna kategori

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen