• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00
Beställ idag så skickar vi på måndag

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

Halsband från Pilgrim

 

Till vem

Modell

Material

Färg

Varumärke

Pris

Du har sett 40 av 97 produkter.

Pilgrim är ett klassiskt och omåttligt populärt märke som under många år har försett världen med helt utsökta skapelser från sina kollektioner. Från Danmark kommer mängder av halsband, armband, örhängen och ringar med namnet Pilgrim, och de lever alltid upp till de högt ställda förväntningar som marknaden har på dem. Inte speciellt konstigt när de på ett märkbart sätt befinner sig i framkant av moderna trender och många gånger leder utvecklingen. Halsband från Pilgrim är ett utmärkt exempel på varför detta danska märke är så väldigt populärt.

Den främsta fördelen med halsband från Pilgrim är den stora variationen. Det betyder att du helt säkert kommer att hitta något som du gillar här hos oss på Blingit. Vi har ett stort utbud av halsband från Pilgrim och du kommer säkert att hitta fler alternativ som du gillar. Det stora utbudet gör det också lätt för vem som helst att hitta sin stil i ett halsband från Pilgrim – en uppskattad och önskvärd egenskap hos ett varumärke som alltid levererar toppklass.

Smycken från Pilgrim kommer alltid att vara 100 % nickelsäkra, vilket gör det till skonsamma och vackra smycken på en och samma gång!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen