• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00
Beställ idag så skickar vi imorgon

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

Örhängen från Thomas Sabo

 

Till vem

Modell

Material

Färg

Varumärke

Pris

Du har sett 40 av 83 produkter.

Med örsnibbarna prydda av läckerheter från Thomas Sabos kollektion för örhängen lämnar du ingenting åt slumpen. Med den klockrena design och stilfulla perfektion som genomsyrar Thomas Sabos produkter skapar du din image precis som du vill ha den. Thomas Sabo ger dig örhängen i form av klassiska ringar, gnistrande droppar, söta nallar och kloka ugglor – det är personliga smycken som skänker glädje och välförtjänt lyx till sin bärare.

Kombinera ett par glittrande silverstavar med valfria pärlor - diskreta och blanka silverkulor till vardags eller glittrande rosébollar med oslagbar glans till fest. Mode, elegans och detaljrikedom – allt finns i varje liten ask med örhängen från Thomas Sabo.

Örhängen för alla åldrar.

En stor fördel med örhängena från Thomas Sabo är att de kommer med motiv som passar olika åldrar. Djur kan ses som söta val för en flicka som just börjat med örhängen. Samma djur kan ses som personliga och coola val för en vuxen som känner att ett specifikt djur ger en viss känsla. Andliga symboler går aldrig ur tiden. Då de uttrycks på ett nätt sätt så förblir de spirituella med god ton. Att örhänget är bekvämt är inte mindre viktigt. Thomas Sabo örhängen är gjorda med tanke på att det ska vara lätt och bekvämt för dig att bära smyckena.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen