• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00
Beställ idag så skickar vi på måndag

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

Ringar från Caroline Svedbom

 

Till vem

Modell

Färg

Varumärke

Pris

Du har sett 40 av 48 produkter.

Företaget grundat av och döpt efter Caroline Svedbom är känt för att göra färgstarka smycken med en elegant feminitet och en design inspirerad av klassiska italienska stilar. Alla smycken från Caroline Svedbom är handtillverkade, något som gör att alla produkterna är helt unika då det oundvikligt blir små skillnader även på smycken som är gjorda efter samma design.

Ringar från Caroline Svedbom följer den stil som även går att hitta hos flera andra smycken från Caroline Svedbom som armband, halsband och örhängen. Färggranna kristaller formade som tårdroppar insatta i vackert formad metall och gjorda av en mycket hög kvalitet. De ringar som erbjuds här är justerbara och kan passa nästan vem som helst, oavsett hur stora deras fingrar är.

Hur vet jag att ringarna passar?

Det som är så smart med Caroline Svedbom ringar är att de är justerbara. Du behöver alltså inte ange en viss storlek. Ringen kan anpassas till ditt finger eller till den som du vill ge den till. Caroline Svedboms ringar är ett väldigt bra val för dig som vill ge en ring som present men som inte vet vilken ringstorlek mottagaren har.

Vilka material är Caroline Svedbom ringar i?

Alla ringar från Caroline Svedboms kollektion är tillverkade för hand i Grekland. De material som används är nickeltestad råmässing som pläteras med 18 karats guld eller rodium. Stenarna som användas är av världens finaste kvalitetskristaller och kommer från Österrike.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen