• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00
Beställ idag så skickar vi imorgon

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

Clipsörhängen

 

Till vem

Modell

Material

Färg

Varumärke

Pris

Du har sett 40 av 86 produkter.

Ett clips örhänge är en typ av örhänge designad för dig som inte har hål i öronen. Dessa örhängen består vanligtvis av en dekorativt del som antingen är hängande eller sitter platt mot örat, delen är fäst vid en liten metallklämma. Klämman är designad för att greppa om örsnibben, vilket ger ett säkert grepp utan behov av en fysiskt hål.

Hos oss på Blingit hittar du ca 100 olika clipsörhängen i en mängd stilar, storlekar och material, allt från enkla nitar till utarbetade och exklusiva designvarianter från kända varumärken. Vissa clipsörhängen har en vadderad kudde på baksidan av klämman för att ge extra komfort och förhindra att klämman skaver in i huden.

Många personer föredrar örhängen med clips för sin mångsidighet, eftersom de kan bäras av vem som helst, oavsett om de har hål i öronen eller inte.

Vad är ett clipsörhänge?

För dig som inte har hål i öronen men ändå vill bära örhängen är clips ett bra alternativ. Clipsörhängen fäster du på örsnibben genom att trycka fast det som en klämma.

Hur snabb är leveransen?

Vi har alla modeller på eget lager och lovar en snabba leverans på 1 till 3 vardagar. 

Är clips hudvänliga?

Självklart är dessa örhängen nickelsäkra och finns i massor av olika varianter, välj bland långa, korta, med stenar eller pärlor, utan stenar och pärlor och så vidare. 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen