• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00
Beställ idag så skickar vi imorgon

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

Armband från Les Georgettes

 

Till vem

Modell

Färg

Varumärke

Pris

Du har sett 40 av 63 produkter.

Les Georgette armband är spännande och erbjuder en helt ny dimension av smyckesdesign. Här kan du vara med och påverka hur det hela kommer att se ut. Du får en vacker armbandslänk med ett mönster som påminner dig om exotiska djur i djungeln. Mönstret kan till exempel föra tankarna till en krokodil.

Med löstagbara delar som skapar färgeffekt väljer du själv hur armband från Les Georgette till sist kommer att se ut. Det betyder i praktiken att armbandet blir skräddarsytt. Ditt eget smycke som få andra har eller har sett.

Les Georgettes armband är bekväma

Ta en titt på vår samling med Les Georgettes armband och du inser snabbt att de alla har formen som är så lätt att bära. Här slipper du lås som du ska manövrera med vänster hand. Istället glider armbandet lätt på och så kan du klämma till lite lätt för att göra det mindre runt handleden om du vill det.

Ett Les Georgettes armband är bekvämt. Det sitter mjukt mot handleden och glider inte av då du kan justera det exakt som du vill ha det. Det här är en stor fördel som även öppnar upp för en present som blir otroligt uppskattad.

En säker present

Smycken är fina presenter men ibland är det inte helt lätt att vara säker på storlek och smak. Men med smycken från Les Georgettes tar du ingen större chansning. Bland armbanden finner du varierad färg och form. Armbandet kommer i en presentkartong. Och då länken är töjbar kan du vara säker på att det kommer att passa den som får det. Perfekt ju!

Vanliga frågor

Hur länge håller ett Les Georgettes armband?

Hur länge ditt Les Georgette armband kommer att hålla beror på flera saker. Dels så ska du tänka på att ta hand om det med god förvaring och genom att ta av det då du sportar eller badar. Sedan så kan det förstås bli så att läderinlägget som du gillar bäst med tiden slits. Då kan du byta ut det och fortsatt använda samma ram eller bestämma dig för att det är dags för ett nytt Les Georgett smycke.

Har alla armband samma storlek?

Nej, det finns bredare armband som ligger på omkring 2.5 cm och så finns det smalare länkar som har en bredd på 1.4 cm. I och med att alla armband är öppna på baksidan och är töjbara så behöver du inte välja en viss storlek. Det kommer att passa din handled då du kan justera själv.

Hur får man rätt passform på armbanden?

Armbanden är töjbara och därför så är det enkelt att knipa ihop dem runt handleden. Detta kommer inte att förändra armbandets karaktär och design men det är klart att du ska anpassa det på ett varsamt sätt.

Vilka material är de gjorda av?

De är gjorda av mässing som kan pläteras med guld eller silver. Dessutom så ingår det inlägg som innehåller läder.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen