• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00
Beställ idag så skickar vi imorgon

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

Emma Israelsson - Smycken

 

Till vem

Modell

Material

Färg

Varumärke

Pris

Den svenska smyckesdesignern Emma Israelsson grundade sitt företag med samma namn för bara några år sedan. Den första kollektionen gavs ut 2012 och gjorde genast stor succé. Kollektionen, som är döpt efter psalmen PS23, förmedlade både vackra smycken med unik design samtidigt som psalmens budskap även står för skydd och välsignelse. I utbudet av smycken från Emma Israelsson kan du utan problem hitta ett smycke som tilltalar just dig. Emma har en förmåga att skapa en stor variation bland sina ringar, armband och halsband. Du kan även välja bland olika prisgrupper, från enklare smycken till riktigt exklusiva guldringar med diamanter. Med andra ord – här finns något för alla, oavsett tillfälle.

En iögonfallande och intressant design hos Emma Israelsson.

Emma Israelsson utmärker sig verkligen tack vare sin unika design. På ett sätt förmedlar hennes smycken en traditionell, nästan gammaldags stil som verkligen känns exklusiv. På andra sätt känns smyckena originella eftersom de får oss att tänka på riktigt kungliga smycken, något som en prinsessa i en sagobok skulle kunna ha burit. Oavsett vilken personlig stil du har, vem du vill köpa smycket till eller vilken budget du har kan du garanterat hitta något som känns rätt.

Kanske har du sett duvorna på någon kändis och nu undrar du var du kan hitta ett duvahalsband av samma slag. Här på Blingit så har vi Emma Israelssons vackra kollektioner och det inkluderar givetvis halsband och örhängen med duvorna. Emma Israelsson är ett rätt så ungt smyckeföretag som på kort tid har intagit en ledande roll inom svensk smyckesdesign. Just det att offentliga personer snabbt upptäckte detta märke har lett till att det har fått stor uppmärksamhet både i Sverige och utomlands.

Emma Israelsson jobbade inom reklambranschen då hon insåg att det fanns ett hål inom smyckesbranschen. Hon upplevde att det inte fanns något som tilltalade henne och bestämde sig för att råda bot på detta. Emma var särskilt ute efter att skapa smycken med budskap. Det fanns redan gott om design med orientaliska teman men mindre med bibliska undertoner. Emmas duvor och änglar skapades för att fylla detta tomrum med själfulla smycken.

Emma lever som hon lär. När man lyssnar på henne i intervjuer så är hon alltid noga med att påpeka att det är hjälp från ovan som gör att det går så bra. Att det här är ett genuint smyckemärke känns. Kanske är det också därför som armband, ringar, halsband och örhängen med ett spirituellt budskap får en sådan genomslagskraft. Det här är äkta, hela vägen igenom!

Kan man kombinera med andra smycken?

En stor fördel med smycken från Emma Israelsson är att de har en design som gör att det blir lätt att kombinera. Dels så finns det örhängen, ringar, armband och berlocker för halsband som går i samma stil. Man kan alltså välja att bära enbart Emma Israelssons smycken och få en helhet som kan kännas väldigt elegant. Samtidigt så kommer ett duvahalsband gå fint ihop med andra smycken som har samma färgton och elegans. Det gör det lätt att bestämma vad man ska ha på sig till vardags och till fest.

Är Emma Israelssons smycken äkta?

Ja, det finns äkta smycken i Emma Israelssons kollektion. Redan 2016 så tog företaget klivet in i Fine Jewellery med smycken av 18 karats guld och ädelstenar. Svarta spineller, diamanter, råa smaragder och blå akvamarin är återkommande inslag i de sirliga smyckena. Smaragderna kommer direkt från en gruva i Tanzania som företaget samarbetar med. Vill du veta vilket material det är i respektive smycke så står detta att läsa i smyckets produktbeskrivning.

Finns det Emma Israelsson smycken för barn?

Det här är inte ett märke som riktar sig specifikt till barn men en berlock som föreställer en ängel eller en duva, eller ett mynt med bokstav på är förstås något som även ett barn kan uppskatta. Det finns även mindre örhängemodeller som till exempel rosetterna i guld som kan vara lämpliga för en flicka.

Är smyckena nickelsäkra?

Alla smycken från Emma Israelsson är nickelgodkända men det är givetvis viktigt att den som är känslig och bara kan använda guld i öronen ser till att enbart välja detta material för örhängen.

Kan man returnera ett smycke?

När du köper Emma Israelsson smycken från Blingit så får du bytesrätt i 30 dagar. Det är en stor fördel då du kanske vill ge bort ett duvahalsband eller armband med ängel som present.

Hur får jag rätt storlek på en princessring?

Princessringarna finns i storlekarna 16 till 19. Kontrollera vilken storlek som kommer att passa dig och glöm inte bort att välja denna storlek innan du beställer ringen. Bredden på dessa ringar ligger på omkring 0.7 cm vilket är lite kraftigare och något att beakta.

Kommer armbandet att passa?

Emma Israelsson armband har en smart design som gör det lätt att få rätt passform. Deras lediga struktur gör dem bekväma att bära, och du kan räkna med att armbandet kommer att passa oavsett om du har en handled som är smal eller lite kraftigare.

I vilka material finns Emma Israelssons smycken?

Det finns Emma Israelsson smycken av silver, guld och brons. Vissa modeller kombinerar material som brons med guldförgyllt silver. I produktbeskrivningen av varje smycke så finner du detaljerad information om vilka material som ingår i det.

Finns det matchande Emma Israelsson för honom?

I skrivande stund så finns det inte smycken för män från Emma Israelsson. Kanske kommer detta i framtiden då även män kan finna änglar och duvor vackra och tilltalande. Håll utkik här på Blingit!

Populära produkter i denna kategori

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen