• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00
Beställ idag så skickar vi imorgon

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

Lily and Rose Jewellery

 

Till vem

Modell

Färg

Varumärke

Pris

Blingit.se är stolt att vara den officiella återförsäljaren av det prestigefyllda varumärket Lily and Rose. Du hittar Lily and Roses sortiment både online i vår webshop och i vår fysiska butik på Bruksgatan 15 i Höganäs.

Lily and Rose är en banbrytande aktör inom smyckesbranschen och grundades redan år 2012 av Therese Zetterberg och Niklas Eriksson. Deras huvudkontor har sin bas i Göteborg och sedan starten har de snabbt blivit ett av Sveriges mest framstående mode-smyckesmärken.

Alla smycken från Lily and Rose tillverkas med precision och kärlek i Seoul, Sydkorea. Samarbetet sker med en familjeägd verksamhet som har över 30 års erfarenhet av handtillverkning av smycken. Denna nära relation och dedikation till kvalitet har resulterat i ett partnerskap som sträcker sig över ett decennium. Lily and Rose är stolta över att producera smycken av högsta kvalitet och genom regelbundna besök på verkstaden övervakar de produktionen för att säkerställa att varje originalverk når sin höga standard.

För Lily and Rose är etik och hållbarhet kärnvärden. Deras personal, som har varit en del av företaget i minst 5 år, behandlas rättvist och med respekt. De följer FN:s Global Compact, vilket är en garanti för rättvisa arbetsförhållanden för alla anställda.

Therese Zetterberg, den kreativa hjärnan bakom varumärket, är en Svensk designer med en stark bakgrund inom mode. Hennes stil, en djärv kombination av lekfullhet och tidlös glamour, genomsyrar varje smycke. Lily and Rose skapades med visionen att erbjuda smycken med karaktär till enastående människor. Namnet, inspirerat av TV-serien Sex and the City, är en hyllning till kvinnlig styrka och självständighet. En av seriens huvudkaraktärer, Charlotte York Goldenblatt, namnger sina döttrar Lily och Rose – en symbol för skönhet och vänskap.

Lily and Rose är inte bara ett smyckesvarumärke, det är en berättelse om passion, skönhet och en vilja att erbjuda det allra bästa till sina kunder.

Populära produkter i denna kategori

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen