• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00
Beställ idag så skickar vi imorgon

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

Barnörhängen

 

Till vem

Modell

Material

Färg

Varumärke

Pris

Du har sett 40 av 243 produkter.

När det är dags för ett barn att ta det första steget att få riktiga örhängen så börjar självklart letandet efter det perfekta paret. Hos oss på Blingit så hittar du ett fantastiskt sortiment med hudvänliga barnörhängen i olika material. Bland annat så har vi ett enormt sortiment med Blomdahls örhängen i titan och plast, vi Erbjuder även varumärket The Botildas roliga örhängen i äkta silver. Skulle du leta efter något mer stilrent så kan vi tipsa om varumärket Anna K;s örhängen i hudvänligt och hållbart stål.

Vår samling med barnörhängen erbjuder allt från charmiga örhängen prydda med söta motiv som enhörningar, fjärilar eller symboler som stjärnor och månar. Valet är ditt - antingen klassiska stiftörhängen som passar för alla tillfällen eller hängande örhängen i barnvänliga storlekar.

För de små som ännu inte har tagit steget att få hål i öronen, erbjuder vi också de populära magnetiska modellerna som inte kräver håltagning. Det är ett skonsamt alternativ som låter barnet utforska stilen utan den initiala processen med håltagning.

När det handlar om barnöron är materialet av avgörande betydelse. Vi prioriterar säkra, välbekanta och hållbara material för våra barnöronhängen, alla valda med omsorg för att säkerställa bästa möjliga komfort och säkerhet för den unga bäraren.

Vi är stolta över att erbjuda ett brett urval av barnöronhängen till förmånliga priser, vilket gör det enkelt för dig att hitta det perfekta paret. Oavsett om det är som en gåva till ett älskat barn eller som en personlig första accessoar, finns det något för alla smaker och stilar i vår kollektion.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen