• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00
Beställ idag så skickar vi imorgon

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

Ioaku by Fanny Ek

 

Till vem

Modell

Material

Färg

Varumärke

Pris

Du har sett 40 av 145 produkter.

Söker du också efter moderna men samtidigt klassiska smycken? Ioaku av Fanny Ek är ett svenskt varumärke som med en stark kärlek och passion för smyckeskonst lyckats skapa kollektioner som andas modernitet kombinerat med klassiska drag. Med en stor charm och karaktär förmedlar varje smycke en historia, en berättelse som börjar hos dig. Varumärkets logga, ekbladet, kommer från grundaren och designern Fanny Eks efternamn "Oak".

Ioaku smycken är till för dig som vill ha en individuell och personlig stil och som samtidigt följer trenderna. Som Ioaku återförsäljare erbjuder vi på Blingit ett brett och noga utvalt sortiment av vackra smycken från Ioaku. Här kan du välja bland vackra armband och halsband i olika design. Tilltalas du av klassiska och kungliga smycken? Framför dig väntar många härliga Ioaku smycken som påminner om Viktoriansk tid med sina stora ädelstenar. Här blandas dock de iögonfallande stenarna med stilrena material som silver.

Vackra Ioaku smycken till bra priser.

Grundaren och designern bakom varumärket Ioaku är Fanny Ek, en kvinna som gick på en av de ledande mode- och designskolorna Istituto Marangoni i London. Fanny har flera gånger fått uppmärksamhet för sina unika smycken och hennes förmåga att kombinera gammalt med nytt.

Ioaku smycken är smycken som talar, som har karaktär och som förmedlar femininitet och självständighet. För alla som värdesätter kvalitet, gedigna material, en tidlös, smakfull och sofistikerad stil, är Ioaku smycken rätt val. Här kan du enkelt hitta något som passar just dig, kollektionerna bjuder på både färg och form. Som Ioaku återförsäljare kan vi på Blingit presentera fantastiska smycken av det omtyckta varumärket. Bli inspirerad, få nya idéer och välj ut de smycken som tilltalar dig mest. Beställ dina favoriter från oss redan idag och få de hemlevererade inom kort.

Du är inte den enda som undrar över namnet! Fanny Ek var minst sagt kreativ då hon tog fram namnet på sitt smyckesmärke. Namnet betyder I oak you och är en lek med Fannys efternamn på engelska. Tanken är att man ska känna sig “oaked” av Fannys smycken, det vill säga att hon delar sin konst med människor som också känner att den är vacker. IOAKU ä ett märke som erbjuder en look för dynamiska människor som tycker om det som är lite utöver det vanliga men som fortfarande känns elegant och estetiskt.

Man ser estetiken i alla modellerna men samtidigt så finns det en hel del nyfikenhet och kreativitet i Ioaku smycken. Här kommer det titt som tätt nya idéer så se till att besöka oss med jämna mellanrum för att se vad som är nytt från Ioaku. Feminint och elegant men samtidigt modernt. Det här är helt klart smycken som passar den som känner ett behov av att uttrycka sin egen individualitet på ett kraftfullt och härligt sätt.

Jenny Eks första kollektion kallades för Different is Beautiful. Den blev en trendsättare år 2013 och blev mycket populär bland kändisar som sågs bära smyckena i media. Den här kollektionen var till för att hjälpa bäraren att stärka sig själv och uttrycka sin egen person. Samma år så vann Fanny Ek utmärkelsen Precious Talent of the Year vid Nordic Watch & Jewellery mässan i Stockholm.

Hur fungerar Kai örhängena med olika stilar?

Det här är en spännande design som man kan använda på olika sätt. Det går att ändra om örhänget så att man får 4 olika stilar. Man kan till exempel välja att bära enbart delen som ger ett stud örhänge, alltså alldeles vid örsnibben. Det går också att lägga till delar så att man får ett hänge. I tre steg så blir hänget längre och det gör att man kan anpassa örhänget efter den stil som man bär på kläder, frisyr och humör. Om man använder alla delar så får man längden 5.5 cm medan två delar ger en längd på 3 cm.

Vilka material ingår i Ioaku smycken?

I Ioakus smycken så ingår det legeringar av metall. Med flera lager så skapar man mycket god hållbarhet. Det finns också inslag av kristaller. Metaller kan vara i guld- såväl som silverfärg.

Är smyckena nickelsäkra?

Ioaku smycken har blivit nickel, bly och kadmium godkända. De är säkra att bära. Vi rekommendera ändå att du är försiktig om du är mycket känslig för metaller. Titta alltid noga på produktbeskrivningen för att se vad som ingår innan du beställer.

Vad är det för stenar i ringar och örhängen?

Stenarna är kristaller i olika färger. De kan ha en slät form eller som i vissa ringar peka uppåt med en spännande struktur. Det här ska du tänka på. En ring vars sten pekar uppåt känns lite annorlunda att bära än den som har en slät yta med stenar inuti ringen.

Vilka storlekar finns på ringar?

Man kan justera vissa ringar mellan storlekarna 16 och 20. Det finns också modeller där du måste välja en storlek då du beställer. Ringarna som är justerbara har skenor som är enkla och smidiga att använda. De är mycket bekväma att bära.

Passar Ioaku som present?

Om du vill ge bort en Ioaku ring som present så ska du förstås välja den som är justerbar. Andra smycken kräver mindre tanke på passform men väl på design. Det här är ett märke med en rätt så speciell design och stil. Var säker på att den som ska få presenten kommer att uppskatta detta. Smyckena kommer i fin presentask vilket är bra då man ger bort dem.

Kan jag bada och duscha med mina smycken?

Ioaku smycken håller mycket hög kvalitet men är inte gjorda för ständiga duschar och bad. Lite vatten kommer inte att skada en ring, armband eller halsband men tänk på att kemikalier i skönhetsprodukter kan göra det.

Populära produkter i denna kategori

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen