• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00
Beställ idag så skickar vi imorgon

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

Örhängen från Les Georgettes

 

Till vem

Modell

Färg

Varumärke

Pris

Vill du ha örhängen som byter färg när du känner för det? Les Georgettes har designat en serie med smycken som är mycket innovativ. Du kan använda färgade band för att få effekten som är både elegant och lekfull. Les Georgettes örhängen är även gjorda för att vara vackra precis som de är. De har ett mönster som ska påminna om spännande och exotiska djur.

Om du vill få mer effekt kan du lägga in ett färgband på den del av örhänget som har mönstret. Det ger en effekt som får smycket att se helt annorlunda ut! På så vis kan man säga att du får fler örhängen i ett.

Les Georgettes örhängen är för alla tillfällen

De fina mönstren passar perfekt ihop med armband, ringar och halsband från samma serie. Men du kan bära dina Les Georgettes örhängen som enda accessoar. Designen är gjord för att passa bra till olika tillfällen. En vanlig vardag kan du känna inspiration och skönhet bara av det fina mönstret som blänker i silver eller guld.

När det blir fest kan det vara särskilt fint med ett band som har en skarpare färg och som ger en kontrast som märks lite mer. Du kan bära samma örhängen på jobbet som på festen på kvällen. Men med de smarta banden ser det ut som att du har bytt!

Lek med färgbanden

När du har örhängen från Les Georgettes ska du ta chansen att leka med färgbanden. Köp till band i en färg som du tycker om och låt dina smycken ge dig lite mer glädje i livet. Det här kan också vara en finfin present till någon som liksom du tycker att vackra och intressanta smycken är underbart.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen