070-584 92 30​      Vardagar 09.00 - 14.00

CartVarukorg (0)

Skytten stjärntecken

22 november - 21 december

Skytten har ofta en riktigt fin känsla för humor. Det här kan vara en person som har ideal och som inte har något emot att bjuda på sig själv. Ibland så händer det att personer med detta stjärntecken lovar lite mer än vad han eller hon kan hålla. Dessutom så kan Skyttar ha lite svårt med tålamodet och de är kända för att säga vad de tycker oavsett hur detta kan uppfattas. Skytten tycker om frihet och reser gärna. Faktum är att detta stjärntecken kan ses som det som är ute och reser mest av alla stjärntecken!


Sortera efter


MEST POPULÄRA I DENNA KATEGORI

Med ett öppet sinne och intresse för filosofi så tycker Skyttarna om att utforska vår planet. De är inte sällan på jakt efter meningen med livet. Det är mycket vanligt med Skyttar som är utåtvända och som tycker om förändringar. De är duktiga på att förvandla tanke till handling. Mål är till för att nås, och en Skytt når ofta sina mål. Stor nyfikenhet och entusiasm går hand i hand med humor och det gör Skytten till en populär person som man lätt blir vän med.

Det att Skytten ibland säger saker som kan såra beror på att de kan ha svårt med tålamod och därmed yttra sig på ett sätt som inte alltid är så tolerant, men medvetna Skyttar kan råda bot på detta. Som partner så är Skytten ett rent nöje då han eller hon tycker om att ha kul. Det blir många skratt och upptåg. Med tanke på detta så passar Skytten ihop med andra som också har öppna sinnen och som delar Skyttens humor. Vädurar, Vattumän och Lejon är lämpliga val som partners för Skyttar medan Oxen och Stenbocken kan vara mindre passande. Bra val av stenar i smycken till Skytten är gul, blå och vit Topas, ametister och rubiner.


checkout Till Kassan
Produkter
Varumärken
Övrigt