• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00
Beställ idag så skickar vi imorgon

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

Ringar från Thomas Sabo

 

 

 

Till vem

Modell

Material

Färg

Varumärke

Pris

Från tyska Thomas Sabo så får vi ringar som är mycket moderiktiga men samtidigt unika. Sterling Silver är en samling av uttryck som andas rock n roll och elegant lekfullhet. Sabos design på ringar är detaljrik men aldrig överväldigande och den ger ett fint alternativ till annan smyckedesign som är populär just nu. Välj en ring från Sterling Silver och gör den till din eget. Sabos kreationer har budskap som passar perfekt då man vill unna sig själv något vackert och coolt eller vill ge bort en ring i present som verkligen kommer att uppskattas och med stor glädje bäras.

En ring med mening.

Det som gör att så många tycker om Thomas Sabos smycken är att de kommer med tanke och själ. Så även en ring från Thomas Sabo. Den är utformad för att påminna dig om det viktiga i livet. Det kan vara kärlek, trygghet eller spiritualitet. Välj bland ringar som har former som betyder mer än skönhet som till exempel evighetstecknet. Eller så kan du välja en ring som har en text som Forever skriven över det ena bandet.

Thomas Sabos ringar är kreativa och mycket vackra. När du bär den här typen av ring så kan du då och då stanna upp och tänka på allt som du är glad och tacksam för.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen