070-584 92 30​      Vardagar 09.00 - 14.00

CartVarukorg (0)

SNÖ of Sweden örhängen


Sortera efter
Visa fler

MEST POPULÄRA I DENNA KATEGORI

När du väljer örhängen från SNÖ of Sweden har du en tacksam uppgift framför dig. Till saken hör att det inte spelar någon roll vad du väljer för örhängen – du kommer garanterat att få ett par som på ett utsökt sätt ger dig en mer elegant stil och ett vackrare uttryck. Det är kanske att tillskriva örhängen från SNÖ of Sweden med för mycket egenskaper, men faktum är att dessa välproducerade och stilistiskt perfekta örhängen kommer att göra så mycket för dig. Och med ett stort utbud blir det ännu enklare att hitta det som du gillar mest.

Vi på Blingit älskar SNÖ of Sweden. Företaget har gått från att vara en passionerad smycketillverkare, som tog till sig av svensk natur och tradition för att skapa sina alster, till att vara Sveriges största och mest populära designers av smycken. Örhängen från SNÖ of Sweden är verkligen inget undantag – de är precis som andra kollektioner av smycken fantasifulla, stilrena och tydliga i sin design där den svenska naturen är mer eller mindre påtaglig. Upptäck dina nästa örhängen från SNÖ of Sweden här hos oss på Blingit!


Har SNÖ of Sweden clipsörhängen i sitt sortiment?

SNÖ of Sweden har ett gäng clipsörhängen i sitt sortiment för de som till exempel inte har hål i öronen. Spana in de snygga modellerna från serien Elsa och smycka öronen med glänsande pärlor och gnistrande kristaller som alla påminner om ett snötäckt landskap i norr. Hos oss hittar du även en egen avdelning med endast clipsörhängen. Till den kommer du genom att gå till menyfliken för smycken och ställa dig över ”Örhängen” utan att klicka. Då dyker alternativet ”Clips” upp till höger som tar dig vidare till alla våra clipsörhängen.


checkout Till Kassan
Produkter
Varumärken
Övrigt