• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00
Beställ idag så skickar vi imorgon

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

Smycken från Thomas Sabo

 

Till vem

Modell

Material

Färg

Varumärke

Pris

Du har sett 40 av 492 produkter.

Thomas Sabo är något alldeles unikt. Historien om att göra världen till en vackrare plats börjar 1984 då Tysklands främsta designer verkligen visade alla de fantastiska saker som går att göra med silver. Sedan starten har Thomas Sabo naglat sig fast i smyckesvärlden som en av de allra främsta, och från Thomas Sabo går det att köpa vackra och utsökta armband, halsband, örhängen och mycket, mycket mer. Allt för att göra dig och världen lite vackrare! Alla smycken från Thomas Sabo är tillverkade i äkta Sterlingsilver, ett uppenbart bevis på att det här är en designer som inte tummar på kvalité i materialet.

Unika smycken från Thomas Sabo

Det fina med Thomas Sabo är att du själv kan göra ditt smycke alldeles unikt. Thomas Sabo smycken är inte bara vackra, de är också möjliga att dekorera. Berlocker från Thomas Sabo är ett utmärkt exempel på hur du själv kan lägga till detaljer på dina smycken, för att få dem precis som du vill. Som återförsäljare av Thomas Sabo är vi stolta över att kunna erbjuda den här möjligheten. Med berlocker från Thomas Sabo blir det lätt att vara egen och skulle andra smycken från Thomas Sabo locka istället så kommer du garanterat att hitta dem här hos oss på Blingit! En ring, halsband eller örhängen från Thomas Sabo – allt finns att välja på här för din njutnings skull!

THOMAS SABO har allt för att skapa en individuell stil

THOMAS SABO står för individualitet. De är experter på att skapa personliga och unika smycken tillverkade av material med hög kvalitet. Något många säkert förknippar med varumärket är deras vackra berlocker i mängder av eleganta och spännande utseenden, men de tillverkar så mycket mer än dessa. Här hittar du örhängen, halsband, fotlänkar, ringar och mycket mer. Företaget har funnits sedan år 1984 och har under dessa år skapat och levererat trendskapande smycken och klockor som har kommit att bli omåttligt populära.

Det fina med deras smycken är att de är otroligt enkla att kombinera, både med sig själva men också med resten av dina smycken. Den enkla, men ack så delikata, designen gör att de passar för varje tillfälle och går både att klä upp och ner. Varje dag kan du välja om du ska vara stilrent klassiskt eller galet rock ´n´ roll - här finns smycken för alla personligheter, kvinna som man. Självaste Thomas Sabo var en mekaniker under 1980-talet och han fastnade för att arbeta med smycken tillverkade av sterlingsilver. Han började sedan imponera smycken från Asien som han därefter sålde runt om på mässor i Tyskland. Allt detta kom sedan att lägga grunden för det som idag kan ses som ett av världens ledande företag för smycken.

Populära produkter i denna kategori

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen