• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00
Beställ idag så skickar vi imorgon

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

Singelörhänge

 

Till vem

Modell

Material

Färg

Varumärke

Pris

Du har sett 40 av 112 produkter.

Här säljer vi örhängena styckevis och inte i par för dig som vill skapa din egna unika stil. Varför inte köpa två olika örhänge med dina egna initialer på, ett A för Anna i höger öra och ett J för Johansson till vänster öra, eller AJ det kanske inte blev så bra? Tänk OM du istället köper ett O och ett M till vardera öra. Här är möjligheterna oändliga!

Varför ska jag köpa ett löst örhänge och inte ett par?

Det finns flera anledningar till att välja ett singel örhänge istället för ett komplett par.

1. För att skapa en unik look, och att bära olika örhängen i varje örsnibb kan vara ett djärvt och intressant sätt som skiljer dig från andra. Det är ett bra sätt att visa upp din individualitet och kreativitet.

2. Att mixa och matcha genom att köpa enstaka örhängen så kan du blanda och matcha olika stilar, färger och former för att skapa en anpassad look som passar din smak.

3. Kanske har du tappat ett örhänge, använd då detta i en örsnibben och komplettera med något i samma stil. Enstaka örhängen är ofta billigare än att köpa ett helt komplett par, särskilt om örhänget är tillverkat av en ädelmetall eller har ädelstenar.

4. Att köpa enstaka örhängen erbjuder mycket flexibilitet och ger dig kreativa möjligheter, vilket gör dem till ett utmärkt val för dig som är modeintresserad och vill experimentera med sin stil.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen