• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00
Beställ idag så skickar vi imorgon

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

Medicinskt Smycke

 

Modell

Material

Färg

Varumärke

Pris

Medicinska smycken av stål är inte bara eleganta och hållbara utan också en praktisk och livräddande lösning för personer med olika medicinska behov. Dessa smycken kan anpassas för att informera om blodförtunnande medicinering, typ 1 eller 2 diabetes, epilepsi eller till och med autism. Genom att bära dessa smycken signalerar du till omgivningen din medicinska status på ett diskret och effektivt sätt, vilket kan vara avgörande i nödsituationer.

Halskedjorna erbjuder flexibilitet genom att kunna justeras i valfri längd, vilket gör dem bekväma och passande för alla. Förutom halskedjor finns också nyckelringar med samma medicinska information som kan fästas på din ryggsäck eller väska för ökad synlighet och tillgänglighet.

Dessa smycken är inte bara en viktig del av din personliga stil utan också en trygghet för dig och dina nära och kära. Med sin stilrena design och praktiska funktioner är de ett oumbärligt tillbehör för alla som behöver förmedla sin medicinska information till omgivningen.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen