• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00
Beställ idag så skickar vi imorgon

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

Strass- och kristallsmycken

 

Till vem

Modell

Material

Färg

Varumärke

Pris

Du har sett 40 av 265 produkter.

Kristaller är stenar som är vackra att se på. Det är givetvis därför som de används i smycken! Kristaller kan vara mer eller mindre rena och de kan ha olika färger. Det finns naturliga kristaller såväl som konstgjorda. När det handlar om kristallsmycken så kan fokus ligga på det som är vackert hellre än det som är ovanligt och dyrt. Som tur är så finns det gott om unika kristaller som sitter i smycken som du har råd med. Det kan du se här på Blingit!

Eftersom kristaller glittrar så vackert så är de det perfekta valet för smycken till bröllopet, studentbalen och andra fester. När du vill känna dig extra fin så är kristallörhängen, berlocker som glittrar och armband med kristaller ett bra val. De kan få en enkel middag att kännas riktigt festlig.

Som presenter så är kristallsmyckena mycket uppskattade. Det går att finna så många olika modeller och färgnyanser att det inte är svårt att välja rätt. Dessutom så går det ju alltid att satsa på färglösa kristaller som enbart bidrar med blänk och ger samma effekt som man får med diamanter fast till ett pris som är bra mycket attraktivare.

Hur väljer jag rätt sten?

När du ska välja ett kristallsmycke så finns det flera saker att tänka på. Till att börja med så är det viktigt att beakta att en del kristallsmycken kan vara enklare än andra. Om det är dags för en studentbal eller bröllop så vill du antagligen få lite mer effekt. Då ska du välja kristallerna som ger mer glitter. Tänk också på färg och form. Färgen bör passa ditt hår och dina kläder och den ska förstås vara något som du tycker om. Form har med hela smycket att göra. Om det är örhängen så ska du tänka på att kristallerna syns bättre då örhänget hänger längre ner.

Är kristallsmycken ömtåliga?

Det finns kristallsmycken som är känsligare än andra. Här kommer smyckets form att få betydelse. En större kristall kan vara ömtåligare än den som är kompakt. Om det finns flera delar som är rörliga så finns ju även risken för att dessa lossnar om du inte hanterar ditt kristallsmycke på rätt sätt.

Kan kristaller ha läkande energi?

Det här är en intressant fråga som det finns lite olika svar på. De som jobbar med healing menar att kristaller absolut kan påverka din hälsa på ett positivt sätt. Sedan så finns det de som säger att detta är nonsens. Vi föreslår att du satsar på kristallsmycken som du tycker om att bära. De kommer att ge dig positiv energi för att de är vackra, det är vi säkra på. Om du även upplever någon form av healingeffekt så kan du se det som en bonus!

Är smycken med kristaller bra presenter?

Det här är väldigt fina presenter. Kristallsmycken är ju lite lyxigare och det gör att de också känns som stora presenter. Även om du inte kommer att betala som för ett diamantsmycke så ger du samma härliga känsla då du ger bort en ring, örhängen, ett armband eller halsband med diamanter.

Vilka kristallsmycken passar bra till vardags?

Det finns kristallsmycken som kan passa mycket bra till vardags även om de är glittriga och festliga. Örhängen som sitter tätt mot örsnibben är vackra men samtidigt lite enklare. Det finns också kristallringar som känns klassiska och som kan bäras både till vardags och fest. Till syvende och sist så är det du som bestämmer hur du vill klä dig till vardags. Det finns dagar då lite lyxigare smycken faktiskt kan vara en stor fördel och något som ger ett riktigt gott humör.

Kan man byta ett kristallsmycke?

Ja, du kan byta ett kristallsmycke. Vi ger 30 dagars öppet köp. Inom denna tidsram så kan du byta kristallsmycken om det inte blev helt rätt. Det är också något som gör att denna typ av lyxiga smycken är smarta att ge som present. Du tar ingen risk då den som får smycket lätt kan byta till ett annat om det blir nödvändigt.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen