• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00
Beställ idag så skickar vi imorgon

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

Coeur De Lion örhängen

 

Till vem

Modell

Färg

Varumärke

Pris

Coeur de Lion är ett välkänt smyckemärke som specialiserat sig på att skapa unika och snygga smycken, inklusive örhängen. Varumärket är känt för sin uppmärksamhet på detaljer, högkvalitativa material och distinkta design. Vad kan du då förvänta dig av Coeur de Lions örhängen.

Material: Coeur de Lion använder ofta en kombination av material i sina örhängen, inklusive kristaller, glaspärlor, rostfritt stål och ibland ädelstenar.

Design: Coeur de Lions örhängen är kända för sin kreativitet och unika design. De innehåller ofta geometriska former, livfulla färger och invecklade mönster. Varumärket är särskilt känt för sin GeoCUBE-kollektion, som har kubiska och geometriska arrangemang av material, vilket resulterar i örhängen som är både moderna och tidlösa.

Färgpalett: Coeur de Lions örhängen har ofta en mängd olika färger, med vissa mönster inspirerade av naturens färger, som kan inkludera jordnära toner som grönt, blått och brunt, såväl som mer levande nyanser som rött, lila och gult.

Kvalitet: Coeur de Lion producera sina smycken av mycket hög kvalitet. Deras uppmärksamhet på hantverk och användningen av premiummaterial bidrar till hållbarheten och livslängden på deras örhängen.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen