070-584 92 30​      Vardagar 09.00 - 14.00

CartVarukorg (0)

Tvillingarna stjärntecken

21 maj – 21 juni

Den som är född under stjärntecknet Tvillingarna är ofta nyfiken och har god förmåga att snabbt lära sig nya saker. Det är också därför som den här typen av människa tycker om jobb där det finns plats till nytt lärande och utveckling. Tvillingen kan även vara nervös och ibland ha svårt för att bestämma sig. Han eller hon tycker om läsning, att prata med andra människor samt att ge sig ut på kortare resor.


Sortera efter


MEST POPULÄRA I DENNA KATEGORI

Tvillingar tycker inte om att vara själva eller att behöva göra samma sak alltför många gånger. Rutiner är inget för Tvillingen! Tvillingar är kända för att vara bra på att uttrycka sig och de är ofta sociala och bra på att kommunicera. I och med att de tycker om att ha kul så är de ständigt på jakt efter nya upplevelser, men Tvillingen har två sidor. Det här kan också vara en person som stundtals är mycket seriös och eftertänksam. För Tvillingen så är huvudet ett centrum där det pågår stor tankeverksamhet omkring det mesta. Det här är personer som ofta intar rollen som lärare och som inte sällan tycker om att uttrycka sig i skrift såväl som i tal. De är mycket nyfikna på världen och vill upptäcka så mycket som möjligt. Det är just detta som gör att de passar så bra i rollen som journalist, konstnär eller skribent.

Det kan vara svårt för Tvillingen att hitta rätt partner då de alltid är ute efter nya upplevelser men då de väl bestämmer sig för en person så kan de vara mycket lojala. Bra partners till Tvillingen är Vågen, Vattumannen såväl som Väduren. Med Fiskens tecken så blir det sällan en lyckad match. Lämpliga stenar för Tvillingarnas tecken är smaragder såväl som ljus ametist.


checkout Till Kassan
Produkter
Varumärken
Övrigt