• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00
Beställ idag så skickar vi imorgon

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

Stora maffiga statementsmycken

 

Till vem

Modell

Material

Färg

Varumärke

Pris

Du har sett 40 av 94 produkter.

Stort, maffigt, läckert, unikt - Ja här finns smycken för dig som vill synas lite extra på festen, bröllopet eller bara en helt vanlig kväll. Vi har valt ut de mest iögonfallande smyckena som finns på marknaden från både stora välkända varumärken till små och idag kamske helt okända varumärken (men kanske inte länge till). Ni hittar inte bara läckra halsband utan även armband, örhängen och ringar med det där "lilla" extra.

Ett statement-smycke är en djärv och iögonfallande accessoar som är designad för att göra ett "uttalande" och väcka uppmärksamhet. Det är vanligtvis ett större eller mer arbetat smycke än vad som normalt bärs, och det har ofta unika eller slående designelement som skiljer det från andra smycken.

Statement smycken kan bäras för att locka till sig extra blickar eller bara visa sin personlighet på ett bättre sätt,. Smycket kan komma i många olika former, till exempel överdimensionerade örhängen, tjocka halsband eller ett djärvt manschettarmband. Smycket kan tillverkas av en mängd olika material, såsom metall, ädelstenar, pärlor, eller till och med trä eller tyg.

Sammantaget bör ett statementsmycke vara något som fångar ögat och lägger till ett distinkt inslag av stil till en outfit

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen