• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00
Beställ idag så skickar vi på måndag

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

Förlovningsringar

 

Till vem

Modell

Material

Färg

Varumärke

Pris

Hos oss hittar du inte bara förlovningsringar, du hittar en symbol för evig kärlek och skönhet till ett oslagbart pris. Vår kollektion är inte bara prisvärd, den är också tillverkad av hållbara och hudvänliga material såsom stål och äkta silver, vilket gör dem perfekta för att bäras varje dag med stolthet och komfort.

Vårt sortiment är inte bara omfattande, det är också mångsidigt och anpassat för att matcha din personliga stil och smak. Vi erbjuder förlovningsringar i stål, silver, guldplätering, roséguldplätering och den djärva och unika svarta tonen. Det är dags att skapa ett uttalande som är lika unikt som er kärlek!

Basic - eller kanske du föredrar Comfort.

Prova vår populära modell BASIC, som vi också skulle ha kunna kalla Comfort, tack vare dess förtjusande rundade form som ger en extra skön passform på ditt finger. Med dess enkla men ändå eleganta design kommer den säkert att smälta ditt hjärta och skapa minnen för livet.

Styla och stapla för en personlig touch. 

Varför inte utforska vår ringmodell med rak kant, perfekt för att staplas tillsammans med flera ringar. Skapa din egen unika look genom att kombinera en helt slät ring med en som pryds av skinande kristaller. Resultate - ja en glittrande symbol för din kärlek som kommer att lysa upp varje tillfälle.

Vilken bredd väljer du?

Valet av bredd för din förlovningsring är en mycket personlig fråga och beror på din egen smak, stil och komfortnivå. Här är några saker att tänka på när du väljer bredd.

Om du föredrar en subtil och diskret look kanske en smalare bredd som 0,2 cm eller 0,4 cm passar dig bäst. Å andra sidan, om du föredrar en mer robust och framträdande utseende, kan en bredare bredd som 0,6 cm eller 0,8 cm vara mer i linje med din stil.

Om du har mindre händer kanske en smalare bredd ser bättre proportionerad ut och känns bekvämare. Å andra sidan, om du har större händer kan en bredare bredd vara mer passande och ge en balanserad utseende.

Tänk på din livsstil och hur bekväm du skulle vara med olika bredder. En smalare bredd kan vara mer praktisk för personer som är mer aktiva eller har ett yrke där de använder sina händer mycket, medan en bredare bredd kan kännas mer påtaglig och ge en känsla av stabilitet och tyngd.

Gör ett djärvt val med en svart förlovningsring.

Våga sticka ut från mängden och välj en förlovningsring i den tidlöst eleganta svarta nyansen. Den svarta ringen ger en känsla av mystik och djup, perfekt för de som söker något annorlunda och unikt. Låt er kärlek lysa ännu starkare med detta djärva och stilfulla val.

Eller välj det självklara - silver och guld.

För de som föredrar det klassiska och tidlösa erbjuder vi förlovningsringar i det älskade silver och guldformatet. Dessa ringar förkroppsligar elegans och tradition, och kommer att vara en symbol för er eviga kärlek och bindning.

Oavsett vilken färg du väljer, kan du vara säker på att våra förlovningsringar inte bara kommer att fängsla, utan också att stå emot tidens tand. Upptäck vårt sortiment idag och hitta den perfekta ringen för att börja er livsresa tillsammans!

När du är nöjd så är vi nöjda!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen