• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00
Beställ idag så skickar vi imorgon

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

Halsband till barn

 

Till vem

Modell

Material

Färg

Varumärke

Pris

Du har sett 40 av 45 produkter.

Barnhalsband

Här hittar du halsband till barn som passar både de yngre och de äldre barnen, från silverhalsband med gulliga hängen till mer eleganta och tidlösa kedjor och hängsmycken som passar perfekt som dopgåva eller som present till en nyfödd. Ett vackert halsband kan barnet ha med sig hela livet, vilket gör det till en perfekt gåva för att uppmärksamma den nyfödda. De kan också vara fina att bära till exempelvis barnkalas och andra festligare tillfällen. Många barn gillar att klä upp sig, och vad är då finare än att kunna matcha partyoutfiten med ett fint halsband. Många kan också matchas med roliga och vackra armband eller örhängen, för ett set som kan kombineras efter humör.

Vilka material finns barnhalsbanden tillgängliga i?

På Blingit.se hittar du inte bara halsband för barn i en mängd designer och stilar, utan också i flera olika material. På så sätt kan du enkelt välja ut ett halsband som passar just ditt barn, såväl vad gäller hudkänslighet som tycke och smak. Alla smycken som finns på vår webbplats är tillverkade av godkända och hudvänliga material, men de barnhalsband som är tillverkade helt i silver eller med guldplätering kan vara ett extra bra val för de som är känsliga mot nickel. Du kan läsa mer om vad de olika halsbanden är tillverkade av under respektive produkt. 

En gåva att minnas

Oavsett om det är ett gulligt smycke till det enhörningsfrälsta barnet eller en gåva som ska fungera som symbol för kärlek från en förälder eller släkting, så hittar du barnhalsband i mängder av modeller och stilar här på Blingit.se.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen