• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

UNO de 50 örhängen

 

Till vem

Modell

Färg

Varumärke

Pris

Formerna är spanska och om du tittar lite närmre så ser du inslag av natur och miljö som är så typisk vid Medelhavets stränder. Men det blir aldrig för färgsprakande eller högljutt som man skulle kunna tänka sig en tjurfäktning i Madrid. Uno de 50 örhängen är eleganta och lätta att bära. De passar mycket bra ihop med armband och halsband från samma kollektion men kan också användas fristående.

Uno de 50 örhängen och nickel

Alla Uno de 50 smycken är nickelsäkra. Örhängena är gjorda av bland-metall som har gjutits till rätt form. Därefter så har man pläterat metallen med silver. Det är tillräckligt för de flesta och därför så är Uno de 50 örhängen ett säkert val som du blir nöjd med.

Precis som andra Uno de 50 smycken så är örhängena gjorda för att märkas. De är inte stora och klumpiga men heller inte puttenuttiga. Det här är ett bra val för dig som tycker att örhängen ska ta lite plats men samtidigt ha en form som gör att de smälter ihop med andra accessoarer på ett bra sätt.

Innan du beställer ett par Uno de 50 örhängen här på Blingit så rekommenderar vi att du ser närmre på storleken. Måtta upp hur stora örhängena är och gå inte bara på bilden där de är förstorade så att du kan se detaljer.

Örhängen man aldrig tröttnar på

Det är många som har upptäckt Uno de 50 örhängen och som bär dem varje dag. Det här är design som man inte tröttnar på. Den gör gråa vardagar mycket roligare och kan också förgylla middag och fest. Se till att sköta dina örhängen på rätt sätt så att de förblir vackra och blanka. Torka av med en lätt fuktad trasa då och då eller använda silverputs utan slipmedel för att silvret ska fortsätta blänka.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen