• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00
Beställ idag så skickar vi imorgon

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

Bruna smycken

 

Till vem

Modell

Material

Färg

Varumärke

Pris

Du har sett 40 av 50 produkter.

Bruna smycken med sina olika toner och material kan framkalla en känsla av värme och naturlig skönhet. Hos oss på Blingit hittar du ett sort sortiment med bruna smycken i läder, stål och kristall. Nedan beskriver vi de olika bruna nyanserna som finns i vårt sortiment.

Kastanjebruna smycken har en varm mellanbrun ton som påminner om färgen på kastanjeträ eller nyrostade kaffebönor. Brunt läder är ett populärt material för armband och halsband. Kastanjebruna smycken har ofta en rustik och organisk känsla.

Chokladbruna smycken visar upp en dju, fyllig brun nyans, liknande färgen på mörk choklad eller espresso. Bruna kristaller som rökkvarts eller bruna diamanter kan uppnå denna överdådiga chokladbruna ton. Brun keramik eller emalj kan också användas för att uppnå en slät polerad yta. Chokladbruna smycken förknippas ofta med sofistikering och lyx.

Taupebruna smycken ger en mjuk och därmed mer dämpad ton, brun agat, jaspis eller vissa nyanser av månsten kan fånga denna bruna nyans. Brun mocka kan användas till armband och halsband bland annat.

Kaffebruna smycken ger en varm och inbjudande brun nyans som liknar färgen på nybryggt kaffe eller rik kakao. Färgen förknippas ofta med komfort och avkoppling vilket gör den perfekt till vardagliga och lite enklare smycken.

Mockabruna smycken visar upp en rik och djupbrun nyans som påminner om en mocka latte eller färgen på mörkt trä. Brun mocka eller läder användas oftast i tillverkningen av armband till både tjejer och killar.

Sammanfattningsvis erbjuder bruna smycken i olika toner och material ett varierat utbud av stilar och estetik. Oavsett om du föredrar den rustika charmen hos kastanjebrunt eller den lyxiga tjusningen av chokladbrunt, finns det en nyans av bruna smycken som passar alla tillfällen i livet.

Populära produkter i denna kategori

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen