• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00
Beställ idag så skickar vi imorgon

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

Grå smycken

 

Till vem

Modell

Material

Färg

Varumärke

Pris

Om du gillar smycken i grått så har du hittat helt rätt, vi på Blingit har ett riktigt bra sortiment med smycken i olika grå nyanser. Allt från armband till halsband och örhängen till både henne och honom.

Grå smycken med sina mångsidiga och neutrala toner finns i en mängd nyanser, här förklarar vi detta lite närmare.

Silvergrå smycken har en cool och metallisk grå nyans och liknar färgen på polerat silver eller rostfritt stål. Silver eller stål är de primära materialen för tillverkning av silvergrå smycke som ofta förknippas med tidlös elegans och mångsidighet.

Gunmetal är en grå nyans på smycken som visar upp en mörk och svärtad grå ton, liknande färgen på ett vapen eller mörkt järn. Nyansen ses ofta i herrsmycken och kallas även oxy. 

Skiffergrå är en mellantonsgrå nyans som liknar färgen på skiffersten eller en stormig himmel. Grå ädelstenar som grå månsten eller labradorit kan fånga denna spännande nyans.

Kolgrå smycken ger en djup och mörkgrå nyans, liknande färgen på kol eller åldrad betong. Grå ädelstenar som grå spinell eller vissa nyanser av grå odlade pärlor kan uppnå denna eleganta nyans.

Pärlgråa smycken visar upp en mjuk och lysande grå ton, som liknar färgen på naturliga pärlor eller mjuka duvfjädrar. Grå pärlor, särskilt odlade pärlor, är det avgörande valet för denna delikata nyans.

Populära produkter i denna kategori

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen