• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00
Beställ idag så skickar vi på måndag

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

Lila smycken

 

Till vem

Modell

Material

Färg

Varumärke

Pris

Du har sett 40 av 68 produkter.

Lila smycken med sina olika toner och nyanser  förkroppsligar en känsla av mystik, sofistikering och kreativitet. Vi på Blingit har ett fantastiskt sortiment med halsband, armband, ringar och örhängen i olika lila toner från djupaste iris till mjukaste lavendel.

Smycken i ametistlila har en rik, kunglig lila nyans som påminner om själva ädelstenen, ametist. Ametistens djuplila färg kan variera från medium till mörk och förknippas ofta med elegans och lyx. Nyansen används i smycken då man vill lägga en touch av glamour och flärd i sin design.

Lavendellila smycken utstrålar en något blekt lila nyans, liknande färgen på lavendelblommor. Ametister eller vissa nyanser av kunzit fångar denna mjuka och romantiska lila ton. Lavendellila smycken förknippas ofta med femininitet och skönhet vilket gör dess färg idealisk till brudsmycken.

Royal Purple eller kungslila visar upp en djup och majestätisk lila ton, liknande färgen på kungliga dräkter. Vissa nyanser av lila safirer eller tanzanit kan uppnå denna djärva och lyxiga nyans. Färgen ses ofta i smycken med en kombinationa av kristaller och metall i guldfärg där kristallen får det mesta av utrymmet.

Plommonlila smycken erbjuder en rik och överdådig lila nyans, som liknar färgen på mogna plommon eller mörklila blommor. Plommonlila smycken förknippas ofta med tidlös design och är lämpliga för klassiska mönster.

Syrenlila smycken förkroppsligar en mjuk och dämpad lila ton, liknar färgen på en dammig ros en dämpade orkidéer eller en syrenblomma. Denna nyans ses ofta i vintage-inspirerad design eller som accenter i mer utarbetade smycken, vilket skapar en känsla av nostalgi.

Violett eller irislila smycken visar upp en livlig nyans som påminner om livfulla violer eller vilda lila irisblommor. Vissa nyanser av tanzanit eller vissa varianter av ametist kan uppnå denna fängslande lila nyans. Violettlila smycken kan vara moderna och levande, vilket återspeglar en känsla av energi och kreativitet.

Sammanfattningsvis erbjuder lila smycken i olika toner ett brett utbud av stilar och känslor. Oavsett om du föredrar den kungliga tjusningen av kunglig lila eller den delikata charmen hos lavendellila så hittar du dessa hos oss på Blingit.

Populära produkter i denna kategori

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen