• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00
Beställ idag så skickar vi imorgon

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

Orange smycken

 

Till vem

Modell

Material

Färg

Varumärke

Pris

Orange smycken med sina olika toner utstrålar värme, energi och liv. Vi har ett bra sortiment med armband, halsband, ringar och örhängen från ett flertal varumärken i alla möjliga och omöjliga orange nyanser. Nedan försöker vi beskriva dessa nyanser på ett utförligt sätt.

Mandarinorange visar upp en ljus och pigg orange nyans som påminner om mogna mandariner eller värmen från en sommarsolnedgång. Orange safirer eller vissa nyanser av eldopal fångar denna livliga färg. Smycken i denna färg ses ofta i roliga och nyckfulla mönster, vilket gör den perfekt för dig som vill lägga till lite färg till din vardagliga outfit.

Smycken i korallorange utstrålar en varm och jordnära orange ton, liknande färgen på dyrbara korall eller ett öde ökenlandskap. Färgen korallorange ger en rustik och naturlig känsla till dina smycken.

Färgen peach eller persikoorange erbjuder en mjuk och delikat nyans som liknar färgen på mogna persikor eller en rodnad solnedgång. Persikaorange smycken förknippas ofta med femininitet och skönhet vilket gör färgen till ett utmärkt val för brudsmycken.

Bränd apelsin, ja du läste rätt - färgen kallas faktiskt så, denna nyans på smycken visar upp en djup och rik orange ton, som liknar färgen på terrakotta eller höstlöv. Färgen ger dessutom dina smycken har en varm och mysig känsla och ses ofta i rustika och vintageinspirerade mönster. 

Ja då var det dags för den lite ovanliga färgen mango orange. Mango orange smycken förkroppsligar en saftig orange nyans och liknar färgen på mogen mango eller tropiska solnedgångar. Smycken i denna något ovanliga färg är djärva och iögonfallande.

Sunset orange eller solnedgångsorange är en varm och intensiv orange nyans, som påminner om en eldig solnedgång eller de livliga färgerna på höstens lövverk. En fantastisk färg som förknippas med energi och passion.

Sammanfattningsvis erbjuder vi på Blingit orange smycken i olika toner med ett brett utbud av stilar från ett flerta l kända varumärken så som Dyrberg/Kern, Caroline Svedbom, The Botilda, Les Georgettes med flera.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen