070-584 92 30​      Vardagar 09.00 - 14.00

CartVarukorg (0)

EarCuffs - Örhänge utan hål i örat!

Trendiga så kallade "Earcuffs" är örhängen eller öronklämmor för dig utan hål i öronen, en "Ear Cuff" nyps lätt ihop med fingrarna och kan fästas på valfri plats på örat. Passar jättebra till barn eller dig som ogärna piercar öronen men gärna vill bära örhängen.


Sortera efter


MEST POPULÄRA I DENNA KATEGORI

Örhängen utan hål i öronen

Bara för att du inte har hål i öronen så ska du inte behöva gå miste om alla snygga och trendiga örhängen där ute! Testa istället någon av alla våra earcuffs i mängder av olika material och utföranden. En earcuff är ett örhänge som du kan bära utan att ha hål i örat och som istället kläms fast i örsnibben eller högre upp längs örats kant. Det är därför ett utmärkt alternativ både för vuxna och barn! Kika igenom vårt breda och varierade utbud av earcuffs i silver och guld i både vågade och iögonfallande, och minimalistiska och stilrena designer.

Låt earcuffs förgylla din stil

Vi är återförsäljare av populära och välrenommerade varumärken så som Snö of Sweden och Thomas Sabo, och vi fyller ständigt på vår webbshop med nya spännande modeller. Ska du smycka dig för vardag eller fest? Earcuffs är lika snygga att bära för alla typer av tillfällen. Bär en i varje örsnibb för en klassisk look eller många på samma gång för att få det att se ut som om du har flera piercingar i ett och samma öra. Hos oss på Blingit hittar du snygga earcuffs och örhängen till riktigt bra priser i varierande designer som passar alla! checkout Till Kassan
Produkter
Varumärken
Övrigt