• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00
Beställ idag så skickar vi imorgon

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

Sample Sale

 

En "sample sale" är en speciell kampanj med ett begränsat antal smycken där vi säljer ut så kallade provkollektioner, till ett avsevärt reducerat pris. De smycken som erbjuds på en sample sale är vanligtvis prototyper, utställningsexemplar eller överskottslager från tidigare säsonger. Dessa smycken kan ha använts i modevisningar, till fotograferingar eller som prover för köpare att se innan de lägger grossistbeställningar. Det är inte ovanligt att du kan hitta helt unika smycken som aldrig kommer i serieproduktion vid dessa tillfällen.

  • Vi genomför våra sample sale dagar ca 4 till 5 gånger per år beroende på tillgång av smycken. 
  • Smyckena erbjuds vanligtvis till en avsevärd rabatt, ofta långt under deras ordinarie detaljhandelspriser. Detta gör våra "sample sale" dagar till en attraktiv möjlighet för dig att skaffa högkvalitativa produkter till en bråkdel av kostnaden. Vi anger aldrig ett förr och nu pris på dessa produkter utan har alltid rätt pris direkt.
  • Eftersom att en "sample sale" eller provförsäljning innebär försäljning av befintliga lager eller prototyper, kan urvalet begränsas när det gäller storlekar, stilar och färger. Det är inte ovanligt att hitta helt unika färgkombinationer som kanske aldrig kommer vidare till serieproduktion, alltså helt unika smycken som du kommer att bli ensam om.
  • På grund av varornas kraftigt rabatterade priser så har vi ingen retur eller bytesrätt på dessa varor, så läs produktbeskrivningen noga innan du beställer ditt smycke.
  • Sample sale dagar kan även ske i vår butik på Bruksgatan 15 i Höganäs, dessa dagar är endast för inbjudna gäster och självklart kan man anmäla intresse genom att skicka ett mail till [email protected]. Vi har bara ett begränsat antal platser till varje sample sale dag.
  • Du kanske undrar vilka varumärken man kan fynda på en sample sale hos Blingit - Ja vissa gånger är detta hemligt då varorna oftar saknar logotyp, andra gånger är det lätt att se på smycket. Om man är lite påläst och intresserad av smycken så kan man oftast se vem som designat smycket.
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen