• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00
Beställ idag så skickar vi imorgon

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

ARMBAND

 

Till vem

Modell

Material

Färg

Varumärke

Pris

Du har sett 40 av 75 produkter.

Hos oss på Blingit hittar du ett imponerande utbud av silverfärgade armband, tillverkade i högkvalitativa material såsom äkta silver, stål och mässing. Varje armband är en konstnärlig skapelse som kombinerar tidlös design med överlägsen kvalitet för att ge dig ett smycke som inte bara glänser utan också står emot tidens påverkan.

Äkta Silver – Tidlösa Elegans! 

Våra silverfärgade armband i äkta silver är en hyllning till klassisk elegans. Den blanka ytan ger en strålande lyster och en tidlös skönhet som kompletterar alla stilar. Varje detalj är noga utformad för att skapa ett armband som inte bara är en accessoar utan också en investering i raffinerad elegans.

Hudvänligt Stål – Mångsidig Stil!

För dig som söker en modern och mångsidig stil erbjuder våra silverfärgade armband i stål den perfekta lösningen. Det lite gråaktiga stålet ger en subtil och elegant ton. Dessutom är stålet känt för sin hållbarhet och hudvänlighet, vilket gör det till ett idealiskt val för dagligt bruk och långvarig skönhet.

Mässing med rhodiumplätering – Vintage Charm!

Utforska vår kollektion av silverfärgade armband i rhodiumpläterad mässing för en touch av vintage charm eller rent av vitgulds feeling. Kolla särskilt in Caroline Svedboms armband om du gillar denna stil.

Färgtonernas Variation!

Från det ljusgråa stålet till det blänkande silveret och rhodiumpläteringens elegans, skillnaden i färgton mellan det lite gråa stålet, det blanka silvret och rhodium är subtil men viktig. Grått stål ger en modern och industriell känsla, medan blankt silver ger en klassisk och tidlös look. Rhodium, som liknar vitguld, ger en kall och elegant färgton som förstärker smyckets exklusivitet.

Låt varje armband vara en berättelse om din unika stil och beställ din favorit idag för att förära ditt handled med ett strålande uttryck av skönhet och personlig elegans.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen