• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00
Beställ idag så skickar vi på måndag

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

Silverfärgade örhängen

 

Till vem

Modell

Material

Färg

Varumärke

Pris

Du har sett 40 av 209 produkter.

Välkommen till en glittrande värld av silverfärgade örhängen, där skönhet och variation går hand i hand! Med vårt enorma sortiment, bestående av flera hundra olika varianter, finns det verkligen något för alla smaker och åldrar – från de trendiga till de klassiska bärarna.

Oavsett om du är vuxen eller ett barn, har våra silverfärgade örhängen något för varje smak, de eleganta och sofistikerade designerna passar perfekt för vuxna, medan de lekfulla och färgglada varianterna kommer att förtrolla de yngre smyckesentusiasterna.

Självklart är alla örhängen hudvänliga och godkända för den Svenska marknaden, men vad är då ett hudvänligt örhänge kan man fråga sig -  Jo hudvänligt örhänge är ett smycke som är utformat och tillverkat med material som minimerar risken för allergiska reaktioner eller irritation på huden. Materialet och designen av hudvänliga örhängen syftar till att vara skonsamma mot huden och passa även för personer med känslig hud. Vi säljer silverfärgade örhängen i material som kirurgiskt stål som är känt för sin höga kvalitet och är hypoallerga, ni hittar även örhängen i titan som ett lätt, hållbart och icke allergiframkallande material. Du kan läsa mer om vilka material våra silverfärgade örhängen är tillverkade av i respektive produktbeskrivning.

Innan du köper örhängen är det alltid bra att känna till dina egna allergier och hudkänsligheter. Om du har känt allergiska reaktioner mot vissa material tidigare, är det klokt att välja örhängen som är specifikt utformade för att vara hudvänliga. Dessutom är det viktigt att undvika att bära örhängen över natten och hålla dina örhängen rena för att minimera risken för irritation. Vi på Blingit säljer endast hudvänliga örhängen!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen