• 070-584 92 30
  • Vardagar 09.00 - 14.00
Beställ idag så skickar vi imorgon

Fri frakt över 500 kr
Snabb leverans 1-3 vardagar

RINGAR

 

Till vem

Modell

Material

Färg

Varumärke

Pris

Oavsett om du föredrar robust stål, äkta silver eller silverpläterad mässing så har vi den perfekta ringen för att förgylla just dina fingrar. Vi har stora, små, knepiga, roliga och trendiga ringar från ca 40 olika varumärken i webshopen.

Varje ring i vårt sortiment bär med sig en historia av kvalitet och stil, skapad av de mest framstående designerna. Låt din hand bli prydd av det bästa inom smyckesvärlden och låt varje finger lysa upp med en speciell ring som passar din stil.

Att välja rätt ring efter säsong och tillfälle kan vara en knepig process, därför vill vi ge dig några bra tips här. Under våren och sommaren kan du utforska mer färgglada ringar, men alltid i en basmetall av silverfärg för att matcha den fräscha och livliga atmosfären. Under höst och vinter passar mörkare och djupare färger som rött, burgundy, och mörkblått utmärkt i komination med silverfärgad bas.

Kom ihåg att det viktigaste är att välja en ring som du älskar och som känns rätt för just dig. Låt din personliga stil och smak guida dig, och känn dig fri att experimentera med olika stilar för att hitta det perfekta smycket för varje tillfälle och säsong.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen